Η Judy Anne Mikovits είναι Αμερικανίδα ερευνήτρια που είναι γνωστή για τους ιατρικούς ισχυρισμούς της, όπως ότι οι ενδογενείς ρετροϊοί ποντικού συνδέονται με το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης (CFS).
Είναι κατά του εμβολιασμού COVID και έχει κατηγορηθεί από την καθεστηκυία τάξη πραγμάτων για αντί-επιστημονική ανάρμοστη συμπεριφορά.
Ερευνητές ειδήσεων την κατηγορούν για ψευδείς ισχυρισμούς.
Η Dr Mikovits, μιλώντας σε εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ, εξηγεί πώς τα εμβόλια είναι ένας δούρειος ίππος για να εισάγουν μια ποικιλία άλλων ρετροϊών που προκαλούν θάνατο στο ανθρώπινο σώμα, προκειμένου όπως, ισχυρίζεται, να μειωθεί ο πληθυσμός, κάτι που, η αλήθεια είναι, συζητούν ανοιχτά πλέον στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.
Εξηγεί, με βάση τις γνώσεις της, πώς ουσιαστικά εμβόλια είναι μολυσμένα με μια ποικιλία ιών από μια ομάδα επιστημόνων ευγονικής που θέλουν να αλλάξουν το ανθρώπινο DNA.
Οι ισχυρισμοί της παρατίθενται δημοσιογραφικά! Δείτε απόσπασμα της συνέντευξής της:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Απακαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Πάρνηθας
- Δύο νέες δομές για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
- Ν. Χαρδαλιάς: «Η Αττική μας φωτίστηκε απ’ άκρη σ΄ άκρη για να υποδεχθεί το 2026 με ένα μοναδικό υπερθέαμα»
- Κίνα: Πρωτοχρονιάτικο σόου με χορογραφίες από… ανθρωποειδή, vid
- Η θρυλική Diana Ross μάγεψε με την εμφάνισή της στην Times Square – Η εντυπωσιακή μπάλα! vid
- Τι ξεφορτώνουν συνεχώς ρωσικά μεταγωγικά στο Ιράν; Video
- ΗΠΑ: Κυρώσεις σε τέσσερις εταιρείες και δεξαμενόπλοια που παρακάμπτουν το εμπάργκο στη Βενεζουέλα
- Δύο νέα έργα δρομολογούνται στα Σφακιά – Υπεγράφησαν οι συμβάσεις
- Επικός Τραμπ: Η ατάκα για Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ που έγιναν Γάλλοι πολίτες
- Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Νικήτα Κακλαμάνη: Το 2026 να μας βρει ενωμένους









