• Αρχική
  • Άρθρα
  • Κοινότητα στο Viber ανοίγει η Κυβέρνηση για την πληροφόρηση των πολιτών

Κοινότητα στο Viber ανοίγει η Κυβέρνηση για την πληροφόρηση των πολιτών

Η επίσημη κοινότητα της ελληνικής κυβέρνησης στο Viber είναι πλέον διαθέσιμη για όλους τους χρήστες της πλατφόρμας στην Ελλάδα.

Η πλατφόρμα προσφέρει ενημέρωση στο κινητό για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον κορωνοϊό στη χώρα μας: την πορεία της νόσου, τα μέτρα που λαμβάνονται από την κυβέρνηση και τους τρόπους περιορισμού της διασποράς του ιού.

Η πλατφόρμα αυτή αποτελεί ακόμα ένα σημαντικό εργαλείο στη μάχη κατά του κορωνοϊού, γιατί συγκεντρώνει όλες τις απαραίτητες επίσημες πληροφορίες και ενημερώσεις σε ένα σημείο, άμεσα διαθέσιμο στους πολίτες.

Η σύμπραξη με τη γνωστή πλατφόρμα άμεσων μηνυμάτων, αποτελεί ακόμη μία καινοτομία στην πορεία ψηφιοποίησης του κράτους, με σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας.

Η επίσημη αυτή Κοινότητα θα μείνει και στο μέλλον μια ακόμη πύλη άμεσης ενημέρωσης των πολιτών, διαθέσιμη κατευθείαν στο κινητό τους, για τα μείζονα θέματα που αφορούν τη σχέση πολίτη-κράτους.

Οι πολίτες μπορούν να συνδεθούν και να λαμβάνουν επίσημες ενημερώσεις για τον COVID-19 στην επίσημη Viber κοινότητα στον παρακάτω σύνδεσμο: https://vb.me/43ee24

photo unsplash