Κοινωνία «χαράγματος» η Ευρώπη! Βέλγος ευρωβουλευτής δίνει συγκλονιστική ομιλία, vid

Μόνο στο ΕΛ αναδεικνύονται αυτές οι ομιλίες από Βρυξέλλες και Στρασβούργο! Μηδενική αντίδραση από τους Έλληνες ευρωβουλευτές

«Μια απαίσια ατζέντα. Η ιδέα ενός ψηφιακού πορτοφολιού ουσιαστικά βάζει τις τελευταίες πινελιές σε ένα μονοπάτι που θα μας οδηγήσει στον απόλυτο έλεγχο της κοινωνίας. Από εδώ η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να γίνει μια καθολικά QR code-κοινωνία»!

Αυτό δήλωσε ο Βέλγος Ευρωβουλευτής, Gerolf Emma Jozef Annemans, σε μία ακόμα ομιλία που ταράσσει το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο για όσα έρχονται και ενδεχομένως οδηγήσουν στο λεγόμενο «ψηφιακό χάραγμα»!

Όπως δήλωσε:

«Σήμερα συνάδελφοι, βρισκόμαστε σε ένα σημείο καμπής. Πρέπει να πάρουμε μια απόφαση για το μέλλον, το οποίο πρόκειται να έχει τεράστιο αντίκτυπο στην ελευθερία των  ευρωπαίων πολιτών (όπως) και της ιδιωτικής τους ζωής!

Αυτή η νομοθετική πρόταση της ψηφιακής ταυτότητας για το σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην πραγματικότητα περιέχει μια πολύ απαίσια και επικίνδυνη ατζέντα. Η ιδέα του ψηφιακού πορτοφολιού είναι ουσιαστικά το τελευταίο βήμαπορείας για μια ελεγχόμενη κοινωνία, είτε είναι ο “μεγάλος αδερφός”, είτε είναι ο “γενναίος νέος κόσμος”-εσείς διαλέγετε.

Πρόκειται να υπάρξει μια Ευρωπαϊκή Ένωση, όπου κάθε συναλλαγή κάθε κίνηση, κάθε   αλληλεπίδραση θα είναι καθορισμένη, -μια προκαθορισμένη περιοχή του πλανήτη όπου οι άνθρωποι απλά πρόκειται να ελέγχονται από το ψηφιακό σύστημα!

Δεν είναι το πορτοφόλι μας! Είναι τόσο ιδιωτικό, όσο οι προστάτες μας  αναφέρουν ουσιαστικά εδώ και χρόνια! Είναι ένα σύστημα το οποίο είναι εξαιρετικά επικίνδυνο.  Ένα σύστημα κατά το οποίο το “κέντρο” θα είναι σε θέση απλώς να επιβάλει την συμμόρφωση με κανόνες και θα μπορεί ουσιαστικά να καθορίσει την πρόσβαση σε υπηρεσίες ή να απαγορεύσει την πρόσβαση στις Υπηρεσίες. Θα έχει πλήρη έλεγχο του ποιος μπορεί να κάνει τι».

Δείτε την συνέχεια:

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί