ΚΛΩΤΣΗΣΕ έφηβη στο κεφάλι! ΔΕΝ φορούσε μάσκα, σκηνές ΟΡΓΗΣ!!! Μην δείτε καλύτερα το ΒΙΝΤΕΟ

Σκηνές βίας εκτυλίχθηκαν μέσα σε ένα λεωφορείο στο Birmingham της Βρετανίας, όταν έναν επιβάτης, επιτέθηκε σε μια 16χρονη κλωτσώντας την με δύναμη στο κεφάλι επειδή δεν φορούσε μάσκα. Το βίντεο από την dailymail δείχνει αρχικά ένα ζευγάρι μεσηλίκων να συστήνει στη 16χρονη να φορέσει τη μάσκα. «Δεν μπορείς να διαδίδεις κάτι αν το έχεις και […]

Σκηνές βίας εκτυλίχθηκαν μέσα σε ένα λεωφορείο στο Birmingham της Βρετανίας, όταν έναν επιβάτης, επιτέθηκε σε μια 16χρονη κλωτσώντας την με δύναμη στο κεφάλι επειδή δεν φορούσε μάσκα.

Το βίντεο από την dailymail δείχνει αρχικά ένα ζευγάρι μεσηλίκων να συστήνει στη 16χρονη να φορέσει τη μάσκα. «Δεν μπορείς να διαδίδεις κάτι αν το έχεις και να το διαδίδεις σε ανθρώπους! Αν δεν ήσουν 16 ετών, θα σε χτυπούσα», φωνάζει η γυναίκα στην έφηβη, ενώ άλλοι επιβάτες παίρνουν το μέρος της και άλλοι προσπαθούν να την ηρεμήσουν.

Κάποιοι άλλοι, ζητούν από το ζευγάρι να κατεβεί από το λεωφορείο. Πράγματι όπως ο άνδρας σηκώνεται από τη θέση του για να βγει από το όχημα, ξαφνικά, γυρίζει πίσω και κλωτσάει την έφηβη στο πρόσωπο.

Σοκαριστικό:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί