Κλιματική αλλαγή και COVID! Ετοιμάζουν νέα Lockdown – ΒΙΝΤΕΟ

Ελλάδα, Ισπανία και ΗΠΑ: Δρόμοι παράλληλοι!!!

«Μετά την αποξένωση του κορωνοϊού, τα lockdown της κλιματικής αλλαγής», αναρωτιούνται μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα, αποφεύγοντας φυσικά να αναφέρουν το γεγονός πως νομπελίστες επιστήμονες αρνούνται την ύπαρξή της (ΕΔΩ)

 Το ερώτημα αυτό γεννήθηκε από την σύσταση του δημάρχου της Μαδρίτης νωρίτερα σήμερα προς όλους τους κατοίκους της ισπανικής πρωτεύουσας να παραμείνουν στα σπίτια τους λόγω των καταρρακτωδών βροχών και των καταιγίδων που έχουν πλήξει την ευρύτερη περιοχή, ενώ παράλληλα ΜΜΕ στην Ελλάδα παρουσάζαν την κανονική βροχή στην Βόρεια και την Κεντρική Ελλάδα ως «απόρροια κλιματικής κρίσης» και παρότρυναν να μην γίνονται «άσκοπες μετακινήσεις».

Στην Ισπανία, η εθνική μετεωρολογική υπηρεσία AEMET εξέδωσε ‘κόκκινη’ προειδοποίηση, που σημαίνει πιθανότητα ακραίου κινδύνου, στην περιοχή της Μαδρίτης, στην επαρχία Τολέδο και στην πόλη Κάδιθ. Όπως ανέφερε αναμένεται να πέσουν έως 120 λίτρα βροχής ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο μέσα σε 12 ώρες στην πρωτεύουσα της Ισπανίας.

Στις ΗΠΑ ετοιμάζονται και εκεί για άλλα κόλπα!!!

Ο δημοσιογράφος, Άλεξ Τζόουνς, εξηγεί πώς η Καλιφόρνια θα οδηγήσει το υπόλοιπο έθνος στην εφαρμογή νέων lockdown, είτε με αφορμή τον COVID είτε μια νέα πανδημία.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί