Με βάση την παραληρηματική πεποίθηση ότι η κατανάλωση κρέατος σκοτώνει τον πλανήτη, οι διεθνιστές απαιτούν τώρα κλιματικές προειδοποιήσεις τύπου τσιγάρου στα προϊόντα κρέατος, για να εμποδίσουν τους ανθρώπους να τρώνε κρέας.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Guardian: «Οι κλιματικές προειδοποιήσεις τύπου τσιγάρου στα τρόφιμα θα μπορούσαν να μειώσουν την κατανάλωση κρέατος, σύμφωνα με μελέτη! Έρευνα του Πανεπιστημίου Durham διαπίστωσε ότι οι προειδοποιήσεις για περιβαλλοντικές επιπτώσεις ή επιπτώσεις στην υγεία μείωσαν την επιλογή γευμάτων που περιέχουν κρέας κατά 7-10%».
Όπως αναφέρουν στην Βρετανία:
«Υπάρχει μια μελέτη η οποία έχει ανακαλύψει ότι ”Αν στο κρέας βάλετε μια προειδοποίηση όπως στα τσιγάρα,” επομένως μια εικόνα συκωτιού σε αποσύνθεση ή του πνεύμονα που έχει υποστεί διάτρηση ή ό,τι τύχει να ‘ναι αυτό, ”όπως γίνεται με τα τσιγάρα, αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει να μειωθεί η ποσότητα κρέατος που καταναλώνεται και να σώσουμε το περιβάλλον.
Γνωρίζουμε ότι τέτοιες ετικέτες πάνω στα τσιγάρα πραγματικά αποτρέπουν τους ανθρώπους απ’ το να καπνίσουν καθώς έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες σχετικά με όλη την ζημιά που προκαλεί το κάπνισμα στην υγεία τους.
Έτσι, φαντάζει λογικό να προσθέσουμε παρόμοιες ετικέτες στο κρέας επειδή οι άνθρωποι δικαιούνται να έχουν αυτήν την πληροφόρηση και οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν πολύ ενημερωμένες επιλογές αν αγοράζουν κάτι που ενδεχομένως προκαλεί κινδύνους στην υγεία τους».
Περαιτέρω λόγια περισσεύουν!
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Χριστουγεννιάτικη συναυλία στο ΑΠΘ στις 18 Δεκεμβρίου – Κάλαντα από Μακεδονία και νησιά
- Πάτρα: Νέες κινητοποιήσεις αγροτών και κτηνοτρόφων της δυτικής Ελλάδας
- Πολύωροι αποκλεισμοί και σήμερα στα τελωνεία Ευζώνων, Νίκης, Προμαχώνα και Εξοχής
- Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας συνταξιούχων στο υπουργείο Εργασίας – Τι διεκδικούν
- Η μάχη του τραγουδιστή Κλιφ Ρίτσαρντ με τον καρκίνο του προστάτη και η έκκληση για προληπτικό έλεγχο
- Οδηγός… επιβίωσης του κινητήρα αυτοκινήτου τους χειμερινούς μήνες – Τι πρέπει να κάνετε
- “Εφτάψυχη” γάτα: Επέζησε από 10λεπτο… στύψιμο σε πλυντήριο ρούχων! ΒΙΝΤΕΟ
- «Ελ. Βενιζέλος»: Χειροπέδες σε 23χρονο που κουβαλούσε πάνω από 18,5 κιλά κάνναβης στη βαλίτσα του
- Θεσσαλονίκη: Καταγγελία κατά 55χρονης για σεξουαλική κακοποίηση του ανήλικου γιου της οικιακής βοηθού για 9 χρόνια
- Δεν το είπε τυχαία αυτό ο Λαβρόφ – Ώρα να «χωνέψουν» όλοι τι πραγματικά ισχύει









