Κλίμα ΤΡΟΜΟΥ με την Ινδική μετάλλαξη: Λινού: Είναι «νέα πανδημία», μην δίνετε ούτε το αντηλιακό σας

Μια κοινωνία διαχωρισμένων και αποξενωμένων πολιτών.

Στην μετάλλαξη Δέλτα αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας η Αθηνά Λινού, υπογραμμίζοντας ότι είναι ανησυχητική και βιώνουμε κάτι που μοιάζει με… νέα πανδημία,  κάτι που σημαίνει πως θα επανέλθουν μέτρα περιορισμού, την ώρα που ο ΠΟΥ δήλωσε πως ΚΑΙ οι εμβολιασμένοι πρέπει να φορούν μάσκα.

Η καθηγήτρια Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ ισχυρίστηκε πως… έχουμε ένα μεγάλο… πλεονέκτημα που είναι το εμβόλιο, όταν στο έλεος της μετάλλαξης Δέλτα του κορωνοϊού βρίσκονται πολλές χώρες «πρωταθλήτριες» σε εμβολιασμούς, καθώς η ινδική παραλλαγή, όπως την ονομάζουν, έχει «χτυπήσει» μέχρι στιγμής κυρίως την Βρετανία και το Ισραήλ, δύο από τις χώρες που έχουν «τρέξει» αρκετά τους εμβολιασμούς.

Τόνισε ακόμα ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα υγιεινής με συνέπεια και πάνω από όλα να εμβολιαστούμε.

ΖΗΤΗΣΕ ΔΕ ΤΟ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: Μια οικογένεια οφείλει να περάσει τις διακοπές ΜΟΝΟ με άλλες δύο, με αυτές να πηγαίνει στην θάλασσα για μπάνια, ενώ τόνισε πως δεν πρέπει κανείς να δανείζει το αντηλιακό του στον άλλον.

Μια κοινωνία διαχωρισμένων και αποξενωμένων πολιτών.

Η κυρία Λινού, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Ant1, χτύπησε «καμπανάκι» για τον προσεχή Σεπτέμβριο, λέγοντας ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να ετοιμάζετε για μεγάλο πρόβλημα και θα πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε κάποια μέτρα για τα σχολεία και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Τέλος ερωτηθείσα σχετικά και μεταξύ άλλων, η κυρία Λινού είπε ότι η απόφαση για να βγάλουμε τις μάσκες είναι σωστή, αλλά είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να την ξαναδούμε στο άμεσο μέλλον.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί