ΚΕΡΑΥΝΟΙ από Ρωσία: Νέα ευρήματα για «ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ» από ΗΠΑ και PFIZER!!!

Και ενώ ταυτόχρονα γίνονται αποκαλύψεις και μέσα στο Κογκρέσο!!! Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς την παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών...

Νέα ρωσικά ευρήματα σχετικά με τα προγράμματα έρευνας και βιολογικών όπλων των ΗΠΑ που παρουσιάστηκαν βασίζονται σε υλικά που εντόπισε ο ρωσικός στρατός ως αποτέλεσμα της ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία. Όπως αναφέρει το TASS  και ο ιστότοπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας , το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε τώρα τα ονόματα των εκπροσώπων των ουκρανικών εταιρειών και κρατικών ιδρυμάτων που εμπλέκονται στην εφαρμογή στρατιωτικών και βιολογικών προγραμμάτων των ΗΠΑ!

Ο αντιστράτηγος Igor Kirillov, επικεφαλής των μονάδων NBC των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, παρουσίασε έναν κατάλογο των υπευθύνων κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

«Σήμερα θα θέλαμε να συμπληρώσουμε αυτή τη λίστα με εκπροσώπους ουκρανικών κρατικών ιδρυμάτων και ιδιωτικών εταιρειών που εμπλέκονται στην εφαρμογή στρατιωτικών-βιολογικών προγραμμάτων των ΗΠΑ», δήλωσε.

Σύμφωνα με τον Kirillov, για παράδειγμα, ο επικεφαλής των ιατρικών και επιδημιολογικών μονάδων του ουκρανικού στρατού, Sergei Morgun, ήταν υπεύθυνος για τη συνεργασία του ουκρανικού Υπουργείου Άμυνας με την Υπηρεσία των ΗΠΑ για την μείωση της απειλής από όπλα μαζικής καταστροφής ( «Οργανισμός Μείωσης Αμυντικών Απειλών», DTRA). Ο Morgun ήταν επίσης ένας από τους ηγέτες ενός έργου που ερεύνησε τις περιοχές εξάπλωσης του πυρετού Κριμαίας-Κονγκό και του παθογόνου παράγοντα του hantavirus στην ουκρανική επικράτεια.

Ο Στρατηγός κατονόμασε έναν αριθμό άλλων υπευθύνων από την Ουκρανία που αποτελούν παραδείγματα συνεργασίας με τις ΗΠΑ στην έρευνα που αναφέρθηκε. 

Στο πλαίσιο αυτό τόνισε:

«Οι προσωπικότητες που παρουσιάζονται στην διαφάνεια είναι μόνο ένα μικρό μέρος του ουκρανικού στρατιωτικού-βιολογικού φακέλου».

Συνολικά, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έχει πληροφορίες για περισσότερους από εκατό συμμετέχοντες σε βιολογικά προγράμματα, είπε ο Kirillov. Η ερευνητική επιτροπή της Ρωσικής Ομοσπονδίας ερευνά επί του παρόντος περισσότερους από 10 Αμερικανούς πολίτες και αρκετούς αξιωματούχους του υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας για την συμμετοχή τους σε αμερικανικά στρατιωτικά και βιολογικά προγράμματα.

Ο Κιρίλοφ υπογράμμισε ότι καμία από τις αναφορές που δημοσιεύθηκαν από το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας σχετικά με την αμερικανική έρευνα διπλής χρήσης (δηλαδή, γνώση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για πολιτικούς όσο και για στρατιωτικούς σκοπούς) δεν έχει διαψευσθεί από την Ουάσιγκτον. Αντίθετα, σε μια προσπάθεια να δικαιολογηθεί, η Ουάσιγκτον ισχυρίστηκε ότι το εν λόγω έργο είναι προς το εθνικό συμφέρον των Ηνωμένων Πολιτειών και αποσκοπεί στην διασφάλιση της παγκόσμιας βιοασφάλειας.

Αναφερόμενος στις πιο πρόσφατες δηλώσεις του ΠΟΥ για κρούσματα του πυρετού Marburg, του πυρετού Lassa, του άνθρακα και της χολέρας, αλλά και για την έξαρση ζωικών ασθενειών όπως η αφρικανική πανώλη των χοίρων, η παθογόνος γρίπη των πτηνών και ο αφθώδης πυρετός σε διάφορες περιοχές του κόσμο, ο Kirillov δημιούργησε μια σύνδεση με την έρευνα στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης στις ΗΠΑ. Εκεί, θα πραγματοποιηθούν εργασίες για την ενίσχυση των ιδιοτήτων των παθογόνων, συμπεριλαμβανομένου του COVID-19.

Αυτή η αποκαλούμενη έρευνα για την «κατευθυνόμενη εξέλιξη», δηλαδή αλλαγές που μπορεί να διαρκέσουν δεκάδες ή εκατοντάδες χρόνια στην φύση ή να μην πραγματοποιηθούν καθόλου με αυτή την μορφή, πραγματοποιήθηκε για την δημιουργία τεχνητών ιών που έχουν αυξημένη πιθανότητα μόλυνσης (” κέρδος λειτουργίας») σε σύγκριση με τους ανθρώπους.

Μετά την ανάλυση των εγγράφων που καταγράφηκαν, το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τέτοια έρευνα για την ενίσχυση επικίνδυνων παθογόνων οργανισμών διεξάγεται συστηματικά – συμπεριλαμβανομένων των χωρών της Κεντρικής Ασίας και της Υπερκαυκασίας. Σε αυτά τα προγράμματα συμμετέχουν μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες των ΗΠΑ.

Ο Κιρίλοφ συνέδεσε τη ρωσική έρευνα για τα αμερικανικά προγράμματα με τις αποκαλύψεις που έγιναν πρόσφατα γνωστές μέσω της πρωτοβουλίας “Project Veritas” σχετικά με τις δηλώσεις του διευθυντή της Pfizer, Τζόρντον Γουόκερ (το ΕΛ είχε ενημερώσει εκτενώς για αυτό το θέμα) .

Ως άλλο παράδειγμα, ο Kirillov ανέφερε ένα απροσδιόριστο «υπουργείο υγείας μιας χώρας της Κεντρικής Αφρικής» που διερεύνησε την πιθανότητα τεχνητής εξάπλωσης του ιού Έμπολα τον Σεπτέμβριο του 2022. Το ανησυχητικό είναι ότι το απομονωμένο στέλεχος του ιού από το Σουδάν είναι εντελώς πανομοιότυπο με αυτό που κυκλοφορούσε στην Αφρική κατά τη διάρκεια της επιδημίας πριν από δέκα χρόνια, δηλαδή το 2012. Μια πιθανή εξήγηση για αυτό είναι ο αμελής χειρισμός του παθογόνου από Αμερικανούς στρατιωτικούς βιολόγους που εργάζονται στην περιοχή.

Ο προαναφερόμενος υπάλληλος της Pfizer παραδέχτηκε στο Project Veritas ότι η Pfizer διεξήγαγε «στοχευμένη εξελικτική έρευνα» για να αποκτήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Σύμφωνα με τον Kirillov, σε αυτό το πλαίσιο βρίσκονται και οι δηλώσεις της πρώην υπαλλήλου της Pfizer Karen Kingston. Αυτό ανέφερε ρητά ότι τα προϊόντα της αμερικανικής φαρμακευτικής εταιρείας «(…) είναι εξ ορισμού βιολογικά όπλα (…)». Αυτή η δήλωση βασίζεται στην νομοθεσία των ΗΠΑ, η οποία ορίζει ως βιολογικό όπλο κάθε βιολογικό παράγοντα, τοξίνη ή συσκευή χορήγησης, συμπεριλαμβανομένων των ενέσεων κατά του COVID με βάση την τεχνολογία mRNA. Τα φάρμακα που βασίζονται σε αυτήν την αρχή φέρεται να χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ από το 2017. Όταν αυτές οι ουσίες κυκλοφόρησαν στην αγορά μετά την κρίση του κορωνοϊού, ήταν προβλεπόμενο ότι θα προκαλούσαν «συννοσηρότητες και σοβαρές επιπλοκές όπως μηνιγγίτιδα, αναφυλακτικό σοκ.

Ο Κιρίλοφ συνέχισε λέγοντας ότι ο «κύριος στόχος» των αμερικανικών βιοπρογραμμάτων είναι η καθιέρωση παγκόσμιου βιολογικού ελέγχου. Ως αποτέλεσμα της «επιλεκτικής βοήθειας» που παρέχουν τα κράτη που συμμετέχουν στα προγράμματα των ΗΠΑ, μπορεί να παρατηρηθεί «συνήθως μια μετάβαση στα πρότυπα των ΗΠΑ», τα οποία χρησιμεύουν στην συλλογή και μετάδοση βιολογικών δεδομένων. Επιπλέον, απαιτείται η χρήση ιατρικού εξοπλισμού και φαρμάκων των ΗΠΑ.

Ο Κιρίλοφ συνέχισε λέγοντας ότι τα αμερικανικά στρατιωτικά εργαστήρια κατασκευάζονται στα σύνορα «γεωπολιτικών αντιπάλων». Χρησιμοποιήθηκαν για την συλλογή στελεχών ιδιαίτερα επικίνδυνων μικροοργανισμών ειδικών σε ορισμένες περιοχές και για την δοκιμή τοξικών φαρμάκων σε ανθρώπους.

Οι αποκαλύψεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας σχετικά με στρατιωτικές και βιολογικές δραστηριότητες των ΗΠΑ εκτός της επικράτειάς της έχουν οδηγήσει όλο και περισσότερες χώρες να αμφισβητούν τους πραγματικούς λόγους για την παρουσία αμερικανικών ερευνητικών εγκαταστάσεων στην επικράτειά τους.

scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί