ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΤΟ ΨΕΜΑ!!! ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ από την ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ στο μαιευτήριο της Μαριούπολης

Αλλού βρίσκονται οι ψυχοπαθείς, όχι στην Ρωσία...

Παρά τις μαρτυρίες και τις εκτιμήσεις περί του αντιθέτου, τα μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα και στην Ευρώπη εξακολουθούν αν αναπαράγουν τις ψευδείς ειδήσεις πως οι Ρώσοι είναι τόσο ηλίθιοι, ώστε να βομβαρδίζουν νοσοκομείο παίδων και ψυχιατρείο!

Μόνο ένας ψυχοπαθής θα βομβάρδισε νοσοκομεία, ενώ αν κάποιος ψάχνει για ψυχιατρεία μπορεί να φέρει στο μυαλό του τον Λευκό Οίκο ή ακόμα και το Μέγαρο Μαξίμου.

Πίσω στο θέμα τώρα,  ακόμα το φυσάνε και δεν κρυώνει με την μαρτυρία του Έλληνα κατοίκου του Κίεβου, ο οποίος ζωντανά στον «αέρα» αποκάλυψε με προσοχή, καθώς οι Ουκρανοί παρακολουθούν, όπως άφησε να εννοηθούν τα πάντα, πως η δήθεν επίθεση στο μαιευτήριο της Μαριούπολης είναι FAKE NEWS, επικαλούμενος το ρεπορτάζ από την Ρωσία του ανταποκριτή Θανάση Αυγερινού.

Αυτό που φαίνεται να συνέβη είναι πως μπήκαν εκρηκτικά, προφανώς από ΝΑΖΙ, οι οποίοι είχαν καταλάβει το κτίριο ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ, σε αυτοκίνητα γύρω-γύρω και στο κέντρο της αυλής, με το ωστικό κύμα να χτυπάει τα παράθυρα. Αν έπεφτε πύραυλος, τότε θα είχαν πέσει ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ, πράγμα που ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ.

Έπειτα έφεραν τους πολίτες και έγινε το σόου.

Μάλιστα, η έγκυος που παρουσιάστηκε είναι αρτίστα του μέικ απ, με τους Ρώσους να αναφέρουν πως τα αίματα ήταν μέρος της δουλειάς της (λεπτομέρειες ΕΔΩ), ενώ φωτογραφία την δείχνει να κατεβαίνει τις σκάλες με άλλα ρούχα, αλλά στο φορείο να την παίρνουν με διαφορετικά, την ώρα που ελεγκτές ειδήσεων της Δύσης για να σώσουν την κατάσταση λένε πως πρόκειται για δύο διαφορετικά πρόσωπα.

Εδώ κατεβαίνει τις σκάλες σαν μία έγκυος χτυπημένη δήθεν στο πρόσωπο

Εδώ έβγαλε την πουά μπλούζα και την κουβαλάνε για να την φωτογραφήσουν σαν να είναι μία άλλη έγκυος

Επάνω βλέπετε μετά τα απαραίτητα FAKE NEWS γυρίσματα ότι μάζεψε τα μπογαλάκια της και φεύγει χωρίς να χρειάζεται εννοείται φορείο, παριστάνοντας μία τρίτη έγκυο, μόνο που δεν είμαστε όλοι ηλίθιοι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗΣ:

ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί