Κάνουν το εμβόλιο «υποχρεωτικό» από την πίσω πόρτα! Γήπεδα, φαγητό και συνάδελφοι «ρουφιάνοι», vid

Ποιές οι τελευταίες πληροφορίες...

Νομοθετική ρύθμιση για την παροχή προνομίων στους πλήρως εμβολιασμένους πολίτες, προανήγγειλε, όπως είδατε, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λέγοντας ότι η κυβέρνηση θα δώσει το δικαίωμα στα εστιατόρια που το επιθυμούν, να δέχονται στους εσωτερικούς τους χώρους μόνο εμβολιασμένους πελάτες!!!

«Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν πολλά εστιατόρια που θα μας πουν -και θα τους δώσουμε το δικαίωμα να το κάνουν, να δέχονται μόνο εμβολιασμένους πελάτες», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα προνόμια των εμβολιασμένων θα είναι πολλά περισσότερα και θα αφορούν πολλά πράγματα.

Συγκεκριμένα, ενδέχεται να επεκταθούν και πέραν της εστίασης, σε συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις ακόμη και στα γήπεδα, αξιοποιώντας το πάθος μίας μεγάλης μερίδας των πολιτών να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

Επισήμως, πάντως η κυβέρνηση θα τοποθετηθεί για τις διευκολύνσεις στους εμβολιασμένους μόλις το σύνολο των εμβολίων γίνει διαθέσιμο και για τις ηλικίες 18 έως 24 ετών.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ «ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ»

Παράλληλα, στον ιδιωτικό τομέα αναπτύσσονται πρωτοβουλίες για τον περιορισμό των αρνητών εμβολιασμού, όπως ονομάζουν όσους δεν θέλουν να κάνουν εμβόλια.

Ως γνωστόν, ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Alpha Bank ζητά από την διοίκηση της τράπεζας να περιοριστούν σε τηλεργασία οι αρνητές του εμβολίου. 

«Την ώρα που παλεύουμε, τηρούμε τα μέτρα για την προστασία δική μας και πελατών εμείς δεν έχουμε δικαίωμα να προστατευτούμε από μεμονωμένους που συνωμοσιολογούν;», διερωτάται ο πρόεδρος του Συλλόγου των εργαζομένων.

Ταυτόχρονα, οι δημοσιογράφοι «πετσοκόβουν» τους πολίτες:

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί