Οι Βέλγοι που θα καλέσουν κόσμο στο σπίτι για τα Χριστούγεννα θα πρέπει να προσέξουν το εξής: Μόνο ένας καλεσμένος θα μπορεί να επισκεφθεί την τουαλέτα.
Αυτό τουλάχιστον δήλωσε η υπουργός Εσωτερικών της χώρας Annelies Verlinden.
Οι καλεσμένοι πρέπει μην είναι πάνω από τέσσερις, να βρίσκονται όλοι σε εξωτερικό χώρο (σε κήπο για παράδειγμα) και να τηρούν της αποστάσεις.
Για να πάνε στον κήπο οι καλεσμένοι δεν θα πρέπει να περάσουν μέσα από το σπίτι αλλά να μπουν από εξωτερική πόρτα. Μέσα στο σπίτι επιτρέπεται να μπει μόνο ένας κι αυτός αν είναι στενή επαφή του σπιτονοικοκύρη.
“Αν χρειαστεί να πάτε στην τουαλέτα, θα πρέπει να επιστρέψετε στο δικό σας σπίτι” είπε εκπρόσωπος η Verlinden. Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι δεν πειράζει να περάσει κάποιος μέσα από το σπίτι για να πάει στον κήπο, αρκεί να φοράει μάσκα. Ωστόσο όπως είπε, υπάρχει πιθανότητα να σταματήσει και να πιάσει κουβέντα κι έτσι διατρέχει κίνδυνο να κολλήσει κορωνοϊό επειδή η κυκλοφορία του αέρα εντός σπιτιού δεν είναι ίδια με εκείνη εκτός.
news247/ photo unsplash
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ισραηλινές Ε.Δ.: Βερολίνο, Παρίσι και Ρώμη είναι εντός εμβέλειας των ιρανικών πυραύλων
- Σύλληψη πασίγνωστου γκαλερίστα: Τι λέει η ΕΛΑΣ για τις κατασχέσεις έργων τέχνης
- Τραμπ για πρώην διευθυντή του FBI: «Χαίρομαι που πέθανες»
- Ο αμερικανικός στρατός λέει ότι έχει “μειώσει” την ιρανική απειλή στο Στενό του Ορμούζ
- Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησαν τις απολυμάνσεις στο λιμάνι για την αποτροπή μετάδοσης του αφθώδη πυρετού
- Φτιάξτε τέλειο αυγό ποσέ με μια κατσαρόλα! Το viral βίντεο του TikTok
- «Βρέχει» ιρανικούς πυραύλους στο Ισραήλ – Χτυπήθηκε πόλη με πυρηνικές εγκαταστάσεις – Vid
- Για όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία δεν μιλάει κανένα δυτικό ΜΜΕ – Vid
- Η τάση στα ραντεβού που οι γυναίκες λένε ότι οι άντρες τις εγκαταλείπουν…στην ερημιά! vid
- Οι Ιρανοί χτύπησαν αμερικανικές βάσεις σε Κουβέιτ και ΗΑΕ









