«ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ» ευρωβουλευτή: Θα μας ΕΛΕΓΧΟΥΝ από το πρωί μέχρι το βράδυ! Η Ευρώπη γίνεται ΚΙΝΑ, vid

Όλο και περισσότερες φωνές προειδοποιούν για όσα βρίσκονται μπροστά μας

Ο Cristian-Vasile Terheș είναι Ρουμάνος πολιτικός που υπηρετεί σήμερα ως μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το Χριστιανοδημοκρατικό Εθνικό Κόμμα των Αγροτών (PNȚ-CD) μετά την εκλογή του στο Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (PSD).

Αναφέρει ξεκάθαρα πως η Ευρωπαϊκή Ένωση γίνεται Κίνα!

Δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Ξεκάθαρα είμαστε μάρτυρες αυτή την στιγμή της Κινεζοποίησης της Ευρώπης, γιατί βλέπουμε τι συμβαίνει στην Κίνα αυτή τη στιγμή με το “κοινωνικό πιστωτικό σκορ”, όπου η κυβέρνηση παρακολουθεί και επιτηρεί όλους τους ανθρώπους από την από την αρχή μέχρι το τέλος.

Σε ό,τι κάνουν, όπου πηγαίνουν…

Αυτό είναι το παράδειγμα μιας Τυραννίας. Όταν η κυβέρνηση ξέρει τα πάντα για σένα, που πηγαίνεις  τι τρώς, που μπαίνεις,

Και έχουμε δει αυτό το σύστημα να εφαρμόζεται αυτή τηΝ στιγμή, υπό την ηγεσία της Ursula  von der Leyen, αργά αλλά σταθερά στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Το πράσινο πιστοποιητικό ήταν μόνο το πρώτο βήμα. Υπάρχουν λίγες ακόμη προτάσεις αυτή την στιγμή υπό συζήτηση στο κοινοβούλιο.

Η Ευρωπαϊκή ταυτότητα πορτοφόλι για παράδειγμα, η Ευρωπαϊκή κάρτα κοινωνικής ασφάλισης. Όλα αυτά τα πράγματα που δημιουργούν ένα σύστημα που θα παρακολουθεί, θα ελέγχει, θα εποπτεύει και θα ρυθμίζει τα δικαιώματα  όλων των Ευρωπαίων πολιτών».

Δείτε το βίντεο:

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί