Καλή όρεξη από τον Χαράρι: Αυτό να τρώνε οι άνθρωποι – Όλοι μαζί στο κόλπο – ΒΙΝΤΕΟ

Απλά δείτε...

Ο σύμβουλος/συνομιλητής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Yuval Noah Harari, ο οποίος πρόσφατα εμφανίστηκε σε συνέντευξη για να καταρρίψει/αποκρύψει την ιδέα μιας ελίτ που συνεργάζεται υπό τον έναν παγκόσμιο ηγέτη της, για την επίτευξη μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης, χαρακτηρίζοντάς την ως «ανοησία» και «φαντασία», μας συμβουλεύει και τι να φάμε!!!

Σε βίντεο από ομιλία του αναφέρει τα εξής:

«Το κρέας, είναι μια από τις μεγαλύτερες πηγές ατμοσφαιρικής ρύπανσης και, ρύπανσης των υδάτων σε όλο τον κόσμο.

Τώρα, αν πείτε σε αυτούς τους ανθρώπους -“όχι δεν μπορείτε να φάτε κρέας γιατί καταστρέφετε το περιβάλλον”, δεν θα το αποδεχτούν αλλά υπάρχουν νέες τεχνολογίες που μπορείτε να παράγετε κρέας απλά αναπτύσσοντας το σε κύτταρα.

Ονομάζεται “καλλιεργημένο κρέας” ή, “καθαρό κρέας” και, είναι πολύ πιο οικολογικό. Είναι επίσης πολύ πιο ηθικό γιατί δεν χρειάζεται…εάν θέλετε ένα χάμπουργκερ, δεν χρειάζεται να μεγαλώσεις μια αγελάδα και μετά να σκοτώσεις την αγελάδα για να έχεις ένα χάμπουργκερ. Απλώς καλλιεργείτε  το χάμπουργκερ. Είναι πολύ πιο ηθικό, είναι πολύ περισσότερο οικολογικό».

Καλή όρεξη λοιπόν και από τον Χαράρι με ΚΡΕΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ!!!

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως σε αυτό το θέμα ο Χαράρι συμφωνεί με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Νετανιάχου, με τον οποίο, υποτίθεται, είναι στα μαχαίρια!

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί