Και στις Εκκλησίες με «σφράγισμα»;; Ένα εφιαλτικό αλλά ρεαλιστικό σενάριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο καιρός είναι κοντά...

Πιστοί, ιερείς και ιεράρχες είναι ανάστατοι, καθώς πλησιάζει η Ανάσταση, με τα μέτρα περιορισμού που έχουν επιβληθεί ως «άμυνα» ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού.

Ως γνωστόν δεν επιτρέπεται ο εκκλησιασμός, παρά μόνο η τέλεση της Θείας Λειτουργίας, κεκλεισμένων των θυρών, στους ιερούς ναούς.

Όπως μεταδίδει το ρωσικό ενημερωτικό δίκτυο Sputnik, πολλοί ιεράρχες αποδέχτηκαν με βαριά καρδιά τα μέτρα, αντιλαμβανόμενοι πως η υγεία είναι ιερή. Ωστόσο, θεωρούν ότι, όπως βρέθηκε τρόπος να μπορούν οι πολίτες να πηγαίνουν στο σούπερ μάρκετ ή να κάνουν την ατομική τους άσκηση ή τη βόλτα με το κατοικίδιο τους, θα έπρεπε να έχει βρεθεί και τρόπος για να μπορούν να εκκλησιαστούν.

Και εδώ τίθεται ένα πολύ σοβαρό ερώτημα!

Αν στην Ελλάδα εφαρμοστεί τελικά η «λύση» του Bill Gates για ψηφιακή ταυτότητα σε όλους τους ανθρώπους, στην οποία αναφέρθηκε, χωρίς να πάρει θέση, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, τότε τι θα γίνει στις Εκκλησίας το Πάσχα, τα Χριστούγεννα και γενικά όταν τελούνται τα Μυστήρια;

Θυμίζουμε πως ο γνωστός – και μη εξαιρετέος – ιδρυτής της Microsoft και δισεκατομμυριούχος και φιλάνθρωπος (όπως αυτοαποκαλείται), Bill Gates, έκανε γνωστό το μεγαλεπίβολο σχέδιο που θα δώσει απλόχερα στην ανθρωπότητα τη «λύση» στην πανδημία του κορωνοϊού.

Ο λόγος για την «ψηφιακή ταυτότητα» που θα φέρουν όλοι όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, ή που θα έχουν αναπτύξει αντισώματα και συνεπώς δεν θα είναι επικίνδυνοι και βιολογικοί τρομοκράτες (bio-terrorists) και ως εκ τούτου, θα είναι εκείνοι που θα μπορούν να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα οικονομική, ή οποιασδήποτε άλλης φύσεως, δηλαδή και θρησκευτική (η συνέχεια ΕΔΩ).

Τι θα πουν οι ιεράρχες αλλά και οι πιστοί σε περίπτωση που προταθεί η «λύση» του μικροτσίπ, σε όποια μορφή το πλασάρουν;

Να «χαραχτούν» όσοι είναι υγιείς, προκειμένου να τελούνται οι θείες λειτουργίες σε αποστειρωμένο περιβάλλον;

Ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα! Το να ζήσουμε στο εγγύς μέλλον Πάσχα με «σφράγισμα» στις Εκκλησίες είναι ένα εφιαλτικό, αλλά ρεαλιστικό σενάριο.

Δείτε το βίντεο από το 7.35 έως το 11.35, όπου ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ε.Βενιζέλος θέτει το θέμα, της τοποθέτησης μικροτσίπ όπως αυτό το επιζητεί ο Μπιλ Γκέητς, χωρίς να το προτείνει ο ίδιος. Θέτει μάλιστα τα προβλήματα με τα προσωπικά δεδομένα που μπορεί να προκύψουν και ελπίζει ότι η Ε.Ε. θα βρει την μέση λύση.

Αν όμως τελικά η πρόταση του Μπιλ Γκέητς γίνει αποδεκτή;

ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί