Ηθοποιός του Hollywood ανάβει «φωτιές» με το 5G και τον κορωνοϊό – Αναγκάστηκε να κατεβάσει την ανάρτησή του (ΒΙΝΤΕΟ)

Η επίσημη επιστημονική κοινότητα οφείλει να ερευνήσει τα πάντα....

Ο ηθοποιός του Hollywood, Woody Harrelson αναφέρει πως η τεχνολογία 5G ίσως έχει αρνητικές επιδράσεις σε θύματα του κορωνοϊού.

Ο σταρ που πρόσφατα έδωσε ξανά «ρέστα» στην ταινία «The Highwaymen», η οποία παρουσιάζει το κυνήγι των Μπόνι και Κλάιντ, μοιράστηκε μαζί τους ακολούθους του στο Instagram, μία επιστημονική μελέτη σε σχέση με τον ρόλο της ακτινοβολίας 5G μπορεί να επιδείνωσε την σοβαρότητα των συμπτωμάτων στην Γιουχάν της Κίνας.

«Πολλοί φίλοι μου μιλούν σε σχέση με τις αρνητικές επιπτώσεις των 5G. Η φίλη μου Καμίλα μου έστειλε σήμερα αυτό και, παρότι δεν το έχω μελετήσει ακόμα όλα, μου φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον», έγραψε ο ηθοποιός.

Η μελέτη προέρχεται από το πολιτειακό  πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον με τίτλο «Ο ρόλος του 5G στην επιδημία κορωνοϊού στην Γιουχάν της Κίνας».

Η έρευνα εγείρει ερωτήματα, αναφορικά με τον «ρόλο» που θα μπορούσε να έχει διαδραματίσει το 5G σε ανθρώπους που έχουν μολυνθεί από κορωναίο.

«Το ερώτημα που τίθεται εδώ δεν είναι το εάν το 5G είναι υπεύθυνο για τον ιό, αλλά αν η ακτινοβολία 5G, μέσω ενεργοποίησης της VGCC, μπορεί να επιδεινώσει την αναπαραγωγή του ιού, την εξάπλωσή του ή να αυξήσει την θνησιμότητα από την νόσο». γράφει ο καθηγητής Martin Pall.

«Είναι αυτά τα ευρήματα συμπωματικά ή το 5G έχει κάποιο αιτιολογικό ρόλο στην επιδείνωση της επιδημίας του κορωνοϊού;», αναρωτιέται η έρευνα.

Κατά την γνώμη μας, η επιστημονική κοινότητα οφείλει να μελετήσει αυτό το ενδεχόμενο. Οι κάθε είδους αφορισμοί παραπέμπουν σε Ιερά Εξέταση του Μεσαίωνα.

Θυμίζουμε πως στο el.gr είχαμε δημοσιεύσει, ως οφείλουμε δημοσιογραφικά, και την άποψη του Αμερικανού γιατρού, ο Thomas Cowan, ο οποίος έδωσε μία πολύ διαφορετική άποψη όσον αφορά τους ιούς γενικά, αμφισβητώντας ότι είναι αυτόνομοι μικροοργανισμοί και λέγοντας ότι είναι θραύσματα που αποβάλλονται από τα ζωικά κύτταρα που αυτοθεραπεύονται όταν βρεθούν σε μία μη συνήθη και μη υγιή κατάσταση.

Θεωρεί μάλιστα μη συνήθεις και υγιείς καταστάσεις τις καταστάσεις αλλαγής της έντασης του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου που περιβάλει τη Γη, εξ αιτίας των δραστηριοτήτων του ανθρώπου, όπως για παράδειγμα το 1918 με τα πρώτα ραδιοκύματα, το 1940 με τα πρώτα ραντάρ και τώρα με τα 3G, 4G, 5G, κτλ. (Η συνέχεια ΕΔΩ).

Δείτε την ανάρτησή, την οποία κατέβασε στην συνέχεια ο Harrelson, καθώς μέσα ενημέρωσης έσπευσαν να τον κατακρίνουν, όπως θα δείτε παρακάτω, προτρέποντας τον κόσμο να μην πιστεύει αυτή την θεωρία.

Δείτε πως έσπευσαν να τον… εγκαλέσουν στην τάξη:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί