ΗΠΑ: Εξαφανίζονται εκατοντάδες δις!!! 6 μεγάλες τράπεζες έτοιμες να ΡΟΥΦΗΞΟΥΝ τα πάντα, vid

Τελικής σκοπός η μητρική τράπεζα-εταιρεία!!!

465 δις. δολ. «εξαερώθηκαν» σε λίγες ώρες από τις τραπεζικές μετοχές στις ΗΠΑ δημιουργώντας έντονες ανησυχίες ότι η «φούσκα» της αμερικανικής οικονομίας θα «σκάσει» και θα συμπαρασύρει μαζί της ολόκληρο τον πλανήτη.

Οι επιπτώσεις της πτώχευσης τόσο της Silicon Valley Bank όσο και της Signature Bank δεν έχουν ακόμα καταμετρηθεί καθώς κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι δεν θα ακολουθήσουν κι άλλες τράπεζες που θα καταρρεύσουν από τις επιθετικές αυξήσεις επιτοκίων αλλά και την αιμορραγία των κρατικών ομολόγων.

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το «ντόμινο».

Εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ κρούουν άγρια τον κώδωνα του κινδύνου!!!

Όπως αναφέρει ο Αμερικανός δημοσιογράφος Alex Jones:

«Είχα πει “μετά θα ξεκινήσουν την κατάρρευση των περιφερειακών και δανειοληπτών Τραπεζών, για την ενοποίηση τους με τις έξι μεγάλες παγκοσμιοποιητικές τράπεζες, οι οποίες κατέχουν την ιδιωτική “Federal Reserve”, την Τράπεζα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των υπολοίπων” (σ.σ. ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ, ΌΠΩΣ ΜΟΝΟ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ).

Στην συνέχεια θα  προσπαθήσουν να απαγορεύσουν όλα τα κανονικά κρυπτονομίσματα που είναι στην πραγματικότητα ανεξάρτητη και αποκεντρωμένη εξουσία.

Εξετάζουν την κατάρρευση των περιφεριακών τραπεζών, για να φέρουν τον απόλυτο έλεγχο και το Τραπεζικό Ψηφιακό Νόμισμα.

Δεν ξέρω πότε θα παίξουν όλα τα χαρτιά, αλλά ξέρω τι χαρτιά πήραν και είναι πολλά»!

photo freepik

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί