Ήγγικεν η ώρα! Συνασπισμός πολυεθνικών φέρνει ψηφιακό διαβατήριο εμβολίου! ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ

Γίνεται λόγος και για ψηφιακό πορτοφόλι - Digital wallet

Όπως μεταδίδουν οι Financial Times, τεχνολογικές εταιρείες και οργανισμοί του χώρου της Υγείας, συνεργάζονται, με στόχο να δημιουργήσουν ένα ψηφιακό διαβατήριο εμβολιασμού!

Συγκριμένα, κολοσσοί της αγοράς σχεδιάζουν το εν λόγω «διαβατήριο», με αιτιολόγηση πως περιμένουν από κυβερνήσεις, αερογραμμές και άλλες επιχειρήσεις να απαιτούν στο μέλλον αποδείξεις εμβολιασμού.   

Το όνομα της πρωτοβουλίας είναι: Vaccination Credential Initiative – Πρωτοβουλία Πιστοποιητικού Εμβολιασμού!

Περιέχει «μεγάλους παίκτες» όπως η Microsoft (Ιδρυτής: Bill Gates), η Oracle και η μη κερδοσκοπική κλινική Mayo. Η πρωτοβουλία στοχεύει στο να εγκαθιδρύσει ένα σύστημα, το οποίο θα επαληθεύει με ασφάλεια αν κάποιο άτομο έχει εμβολιαστεί, αποκαλύπτοντας και απομονώνοντας τα περιστατικά ψευδών δηλώσεων.  

Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος είχε γράψει (ΕΔΩ):

Ο γνωστός – και μη εξαιρετέος – ιδρυτής της Microsoft και δισεκατομμυριούχος και φιλάνθρωπος (όπως αυτοαποκαλείται), Bill Gates, έκανε γνωστό το μεγαλεπίβολο σχέδιο που θα δώσει απλόχερα στην ανθρωπότητα τη «λύση» στην πανδημία του κορωνοϊού.

Ο λόγος για την «ψηφιακή ταυτότητα» που θα φέρουν όλοι όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, ή που θα έχουν αναπτύξει αντισώματα και συνεπώς δεν θα είναι επικίνδυνοι και βιολογικοί τρομοκράτες (bio-terrorists) και ως εκ τούτου, θα είναι εκείνοι που θα μπορούν να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα οικονομική, ή οποιασδήποτε άλλης φύσεως.

Ο ίδιος εξάλλου απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με το «εμφυτεύσιμο τατουάζ» που θα έχει μέσα του όλα όσα χρειάζονται για να αποκτήσει κάποιος τη λεγόμενη «ψηφιακή ταυτότητα» είπε:

«Τελικά θα πρέπει να έχουμε ψηφιακά πιστοποιητικά, προκειμένου να δείξουμε ποιος έχει αναρρώσει από τον ιό, ποιος έχει εξετασθεί πρόσφατα και ποιος θα έχει λάβει το εμβόλιο»

Η συνεργασία των πολυεθνικών βασίζεται στο ήδη υπάρχον έργο, συγκεκριμένα του “Commons Project”, ενός διεθνώς αναγνωρισμένου ψηφιακού πιστοποιητικού που αποδεικνύει, αν οι ταξιδιώτες έχουν βγει αρνητικοί σε τεστ κορωνοϊού.  

Και τώρα το πιο ωραίο!!! Το διαβατήριο που αναπτύσσεται έχει κερδίσει την υποστήριξη του ιδρύματος Rockefeller!!! Ήδη χρησιμοποιείται από τρεις μεγάλες ενώσεις αερογραμμών, μεταδίδουν οι Financial Times.      

Θα αντικαταστήσει την γραπτή βεβαίωση ή το γραπτό πιστοποιητικό. Μάλιστα, σε συνεννόηση με εταιρείες IT, όπως οι Epic και Cerner, το νέο σύστημα θα είναι σε θέση να αντλεί στοιχεία από ηλεκτρονικά ιατρικά αρχεία, δημιουργώντας μια «ψηφιακή κάρτα»!!!

Το σύστημα, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς των FT, θα διατηρεί… ασφαλή τα στοιχεία των πολιτών και οι πολίτες θα έχουν στην διάθεσή τους ένα «ψηφιακό πορτοφόλι» (digital wallet αναφέρει το δημοσίευμα!!! ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ;;;;) ή ένα QR κώδικα, ώστε να ελέγχουν με το ποιους θα μοιράζονται αυτά τα δεδομένα.   

Από την πλευρά της, η Joan Harvey, πρόεδρος της εταιρείας υπηρεσιών υγείας Evernorth της ασφαλιστικής εταιρείας Cigna, είναι της άποψης πως εταιρείες και οργανισμοί θα ζητούν αποδεικτικό εμβολιασμού από τους πελάτες τους, τα πανεπιστήμια από τους φοιτητές και οι εργοδότες από τους εργαζόμενους των επιχειρήσεων!!!   

Μην ξεχνάμε τέλος την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη σε σχέση με την προώθηση πιστοποιητικού εμβολιασμού για τα ταξίδια στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Επιπλέον, προ δύο ημερών, στην δημοσιότητα δόθηκε το ψηφιακό πιστοποιητικό που θα λαμβάνει κάθε πολίτης στην Ελλάδα μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού του κατά του κορωνοϊού.

Όλα δείχνουν πως ετοιμάζεται κάτι μεγαλύτερο! Κάτι διαφορετικό με τις «ευλογίες» «φιλανθρώπων» όπως ο Gates και οι Ροκφέλερ.

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί