• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ίδρυμα Ροκφέλερ: Αυτά θα κάνει ο φονικός ιός – Παγκόσμια «ανατριχίλα»

Ίδρυμα Ροκφέλερ: Αυτά θα κάνει ο φονικός ιός – Παγκόσμια «ανατριχίλα»

Τι είχε γραφτεί το 2010;

Μία Έκθεση του Ιδρύματος Ροκφέλερ (ΕΔΩ), η οποία έχει εκπονηθεί πριν δέκα χρόνια, το 2010, φαντάστηκε το ξέσπασμά μίας πανδημίας ως τον τέλειο «καταλύτη», προκειμένου να «εφαρμοστεί περισσότερος κυβερνητικός έλεγχος και αυταρχικές μέθοδοι, να υπάρχει λιγότερη καινοτομία (άρα φαντασία) και περιορισμένη αντίδραση των πολιτών».

Συνεχίζει το σενάριο, περιγράφοντας σχεδόν τα ακριβή γεγονότα του 2020 με την πανδημία του κορωνοϊού, παρότι «μιλούσε» για το 2012:

«Η πανδημία είχε επίσης θανατηφόρο αντίκτυπο και στις οικονομίες: η διεθνής κινητικότητα τόσο των ανθρώπων όσο και των αγαθών έσβησε, διαλύοντας βιομηχανίες όπως ο τουρισμός. Σε εθνικό επίπεδο, τα  πολυσύχναστα μαγαζιά και τα κτίρια γραφείων έμειναν ανενεργά για μήνες, χωρίς εργαζόμενους και πελάτες».

Το σενάριο Ροκφέλερ προέβλεπε και τις υποχρεωτικές καραντίνες:

«Η γρήγορη επιβολή υποχρεωτικής καραντίνας για όλους τους πολίτες από την κινεζική κυβέρνηση, καθώς το άμεσο σφράγισμα όλων των συνόρων, έσωσαν εκατομμύρια ζωές, σταματώντας την εξάπλωση του ιού πολύ νωρίτερα από άλλες χώρες».

Ο ιός λοιπόν θα προκαλέσει την καταστροφή των οικονομιών, θα συντρίψει τον τουρισμό και θα αλλάξει την ζωή όλων, μεταξύ άλλων, με την Κίνα να βγαίνει νικήτρια.

Τα γραφόμενα του 2010 προκαλούν «παγκόσμια ανατριχίλα». Ίσως όλα είναι απλά μια σύμπτωση! Το μόνο σίγουρο είναι πως συμβαίνουν στις μέρες μας με την σημαντική ΣΗΜΕΙΩΣΗ ότι ο ιός είναι πραγματικός και αληθώς απειλεί τους ανθρώπους. Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στην δική σας κρίση.

ΦΩΤΟ: securecdn.pymnts.com