Ιδού λοιπόν η «λύση» στην κρίση που προκάλεσε ο κορωνοϊός (ΒΙΝΤΕΟ)

Οικογένειες που έχουν πληγεί οικονομικά θα λάβουν το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα διαβίωσης στην Ισπανία. Από αυτήν την Παρασκευή περίπου 225.000 άνθρωποι θα το πάρουν, ενώ οι μισοί από τους δικαιούχους θα είναι ανήλικοι, έτσι ώστε να μαθαίνουν από μικροί στα επιδόματα. Τα μέτρα περιορισμού, τα οποία έχουν κριθεί υπερβολικά ακόμα και από επιστήμονες, έχουν οδηγήσει […]

Οικογένειες που έχουν πληγεί οικονομικά θα λάβουν το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα διαβίωσης στην Ισπανία. Από αυτήν την Παρασκευή περίπου 225.000 άνθρωποι θα το πάρουν, ενώ οι μισοί από τους δικαιούχους θα είναι ανήλικοι, έτσι ώστε να μαθαίνουν από μικροί στα επιδόματα.

Τα μέτρα περιορισμού, τα οποία έχουν κριθεί υπερβολικά ακόμα και από επιστήμονες, έχουν οδηγήσει τις οικονομίες σε πολύ δύσκολη θέση και, καθώς οι επιχειρήσεις που δημιουργούν και συντηρούν θέσεις εργασίας, οδηγούνται σε αδιέξοδο.

Πλέον, στην Ισπανία, οι πιο ευάλωτοι οικονομική κάτοικοι όχι μόνο πηγαίνουν σε συσσίτια ή σε γνωστούς στην γειτονιά για να αναζητήσουν φαγητό, αλλά και για το ελάχιστον εισόδημα διαβίωσης.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί