Ίδια η κλοπή με το άνοιγμα επιχειρήσεων!!! Εξωφρενικά λόγια στον «αέρα», ανέβηκαν οι τόνοι – ΒΙΝΤΕΟ

Οι «ειδικοί» κουνάνε το δάκτυλο στους μεροκαματιάρηδες...

Σε απόγνωση βρίσκονται οι έμποροι σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη που αντιδρούν σφόδρα στην απόφαση της κυβέρνησης να κρατήσει κλειστά τα καταστήματα στις περιφέρειες αυτές, την ώρα που η Αττική σηκώνει ρολά.

Οι έμποροι πήραν την απόφαση να ανοίξουν τα μαγαζιά  σήμερα από τις 09.00!

Το ντόμινο αντιδράσεων, τρέχει να προλάβει η κυβέρνηση, ανακοινώνοντας τις επόμενες ώρες μέτρα στήριξης, με την μορφή επιδομάτων, στις επιχειρήσεις που παραμένουν κλειστές, σε μια προσπάθεια να μετριάσει τις φωνές των καταστηματαρχών, οι οποίοι όμως αρνούνται να δεχθούν κι άλλα επιδόματα και θέλουν να δουλέψουν.

Ο πρωθυπουργός χθες το απόγευμα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης και έδωσε εντολή στο οικονομικό επιτελείο να ετοιμάσει νέα δέσμη μέτρων για την στήριξη όλων των επιχειρήσεων που παραμένουν και τον Απρίλιο κλειστές, ύστερα από κυβερνητική απόφαση.

Οι καταστηματάρχες, όμως, είναι εξοργισμένοι. Και να σαν μην φτάνει αυτό, οι «ειδικοί» τους κουνούν το δάκτυλο.

Ο υπέρμαχος των μέτρων περιορισμού, καθηγητής πνευμονολογίας, κ. Βασιλακόπουλος, «επιτέθηκε», υψώνοντας την φωνή, στον πρόεδρο εμπορικού συλλόγου Πατρών, κ. Ζαφειρόπουλο, ο οποίος κατέθεσε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες του κλάδου.

«Είναι λυπηρό που η Ελληνική κοινωνία λειτουργεί έτσι. Αυτά είναι αστειότητες», είπε εν αρχή ο κ. Βασιλακόπουλος, υψώνοντας την φωνή. Δείτε την αντιπαράθεση από το 12.30 του παρακάτω βίντεο.

Στο 19.20 ανέβασε ακόμα περισσότερους τους τόνους, εξισώνοντας την κλοπή σε κατάστημα, με την μη τήρηση των μέτρων περιορισμού της ελευθερίας και το άνοιγμα επιχειρήσεων: «Άμα κάνει ο καθένας ό,τι θέλει στην χώρα θα γίνουμε ζούγκλα».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί