«ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ»! Βγάζουν τα «ΤΣΙΡΑΚΙΑ» στην φόρα, τα ψέματα έχουν ένα τέλος!!! ΒΙΝΤΕΟ

Και στην Ελλάδα το «πανηγύρι» δεν θα κρατήσει για πάντα...

Αφού γίνεται αναφορά στην… ικανότητα των διεθνιστών του Βαθεός Καράτους των ΗΠΑ να έχει ακρίβεια μόνο όταν ρίχνει βόμβες σε άλλες χώρες, o ψυχαγωγός, Bill Maher στράφηκε κατά του ιατρικού κατεστημένου, το οποίο γεμίζει, όπως αφήνει να εννοηθεί, με ψέματα τους πολίτες, κάτι που φυσικά δεν ισχύει μόνο για τις ΗΠΑ, αλλά και για την Ευρώπη.

Ο Maher συνέχισε να απαριθμεί όλα τα στοιχεία της πανδημίας που το ιατρικό ίδρυμα έκανε λάθος, συμπεριλαμβανομένων των lockdown, των μασκών και των πειραματικών (;) εμβολίων, βγάζοντας στην φόρα όλα τα ψεύδη, τα οποία τα τσιράκια των διεθνιστών έλεγαν και λένε στον κόσμο, μέχρι στιγμής ατιμώρητα.

Αποκάλεσε τους τηλέ-ειδικούς «ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ», επειδή χρησιμοποιούσαν την ίδια καταστροφολογία και ψευδή πληροφόρηση για τον ιό HIV.

«Πολλά λάθη! Λάθος για τον HIV, λάθος για τα lockdown, λάθος για τα παιδιά, λάθος για το πώς δεν θα μπορούσατε να κολλήσετε αν εμβολιαζόσασταν.

Είναι ώρα να κάνουμε ό,τι κάνει μια αυξανόμενη λίστα χωρών και ανακοινώνει ότι επιστρέφουμε σε κάτι πιο φυσιολογικό, ξεκινώντας με την αναγνώριση ότι αυτό που κάνουμε στα παιδιά είναι περιττό και φρικτό!

Το να αναγκάζουμε τα παιδιά που έχουν ποσοστό επιβίωσης 99,98 από τον covid να μασκαρεύονται σαν ληστές δυστυχώς αυτό που τους κλέβουν είναι η εκπαίδευσή τους, η ψυχική τους υγεία και οι κοινωνικές τους δεξιότητες

Μια μελέτη αυτή την εβδομάδα από έναν καθηγητή στο Johns Hopkins κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα μέτρα περιορισμού που παίρνουν είχαν μικρή επίδραση στη μείωση των θανάτων από τον Covid».

Δείτε το βίντεο καθώς όλα τα ψέματα κάποτε έχουν ένα τέλος!

ΦΩΤΟ PIXABAY

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί