Η Βάση της Βιομετρικής Ασφάλειας των ΗΠΑ θα μεταφερθεί στο cloud της Αmazon

Το Τμήμα Εσωτερικής Ασφάλειας Αμερικής βρίσκεται σε διαδικασία μετεγκατάστασης της κεντρικής βιομετρικής βάσης δεδομένων του. Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ πρόκειται να μεταφέρει την κεντρική βάση βιομετρικής δεδομένων του πολιτών του κράτους και των αλλοδαπών υπηκόων του, στο Amazon Web Services GovCloud. Με σημαντικές εξελίξεις στις βιομετρικές τεχνολογίες όπως η σάρωση ίριδας και προσώπου […]

Το Τμήμα Εσωτερικής Ασφάλειας Αμερικής βρίσκεται σε διαδικασία μετεγκατάστασης της κεντρικής βιομετρικής βάσης δεδομένων του.

Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ πρόκειται να μεταφέρει την κεντρική βάση βιομετρικής δεδομένων του πολιτών του κράτους και των αλλοδαπών υπηκόων του, στο Amazon Web Services GovCloud.

Με σημαντικές εξελίξεις στις βιομετρικές τεχνολογίες όπως η σάρωση ίριδας και προσώπου και η νέα τεχνολογία υπολογιστών, η DHS αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να αναβαθμίσει το αυτοματοποιημένο βιομετρικό σύστημα αναγνώρισης δεκαετιών, γνωστό ως IDENT, που αναπτύχθηκε αρχικά το 1994.

Ξεκίνησε επίσημα τη μετάβαση από το IDENT στο HART φέτος, συμπεριλαμβανομένης της ολοκλήρωσης μιας αξιολόγησης των επιπτώσεων στην ιδιωτική ζωή των πολιτών και η πρώτη φάση είναι η μετεγκατάσταση υπαρχόντων δεδομένων και λειτουργικότητας στο cloud.

Η απόφαση οριστικοποιήθηκε και υπογράφηκε τον Φεβρουάριο και στη συνέχεια δημοσιεύθηκε τον Μάιο «για να ευθυγραμμιστεί με την ολοκλήρωση άλλων απαιτήσεων συστήματος», δήλωσε εκπρόσωπος της DHS στο Nextgov.

Panagos 1330

photo unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί