Η ρεπόρτερ που συνέκρινε Φάουτσι με Μένγκελε καταγγέλλει τον αποκλεισμό της: “Δεν θέλουν ανεξάρτητες φωνές”

"Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι με απέκλεισαν είπε η παλαίμαχη δημοσιογράφος.

Η πρώην ρεπόρτερ του CBS, Λάρα Λόγκαν που συνέκρινε τον δρα Άντονι Φάτουτσι με τον ναζιστή γιατρό με το παρατσούκλι «Άγγελος του θανάτου», Γιόζεφ Μένγκελε, υποστηρίζει πως «αποκλείστηκε» από το Fox News καθώς το συντηρητικό τηλεοπτικό δίκτυο «δεν θέλει ανεξάρτητα σκεπτόμενους».

«Οπωσδήποτε με απέκλεισαν. Εννοώ, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία περί αυτού. Δεν θέλουν ανθρώπους που σκέφτονται ανεξάρτητα. Δεν θέλουν ανθρώπους που ακολουθούν τα γεγονότα ανεξαρτήτως πολιτικής» ανέφερε η ίδια στον Έρικ Μεταξάς, τον συντηρητικό ραδιοφωνικό παραγωγό.

Το Fox News δεν έχει σχολιάσει τις δηλώσεις πως «αθόρυβα απέκλεισε» τη Λόγκαν λόγω των αναφορών της στον ιατρικό σύμβουλο της διοίκησης Μπάιντεν.

Η Λόγκαν δεν έχει φιλοξενηθεί ξανά στο Φοξ από τη στιγμή των δημόσιων αυτών σχολίων για τον Φάουτσι, τον περασμένο Νοέμβριο, ούτε υπάρχουν νέα επεισόδια της εκπομπής της Lara Logan Has No Agenda στην υπηρεσία streaming.

H ίδια είχε κάνει τα σχόλια αυτά κατά τη διάρκεια συζήτησης για την πανδημία κορωνοϊού.

«Μου λένε άνθρωποι ότι ο δρ. Φάουτσι δεν αντιπροσωπεύει για εκείνους την επιστήμη. Αντιπροσωπεύει τον Γιόζεφ Μένγκελε, τον ναζιστή γιατρό που έκανε πειράματα σε Εβραίους κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου πολέμου και στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο το λένε αυτό», είχε πει τότε η Λόγκαν.

Μάλιστα, στα σχόλιά της για τον Φάουτσι δεν αντέδρασαν, ούτε ο παρουσιαστής Πιτ Χέγκσεθ, ούτε και ο συνάδελφός του Γουίλ Κέιν, που επίσης συμμετείχε στη συζήτηση, κάτι που επίσης είχε προκαλέσει αντιδράσεις.

Υπενθυμίζεται πως ο 80χρονος Άντονι Φάουτσι είναι ο επικεφαλής σύμβουλος του Τζο Μπάιντεν για ιατρικά ζητήματα. Είναι επικεφαλής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Μεταδοτικών Ασθενειών από το 1984.

Θυμηθείτε μια από τις μαρτυρίες της που είχαμε αναδείξει και στο EL.gr στο παρακάτω βίντεο, αλλά και ΕΔΩ

Με πληροφορίες από Guardian/ photo vid scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί