«Η πανδημία ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ»! Παρέμβαση της GAVI από το Νταβός – Τους ενοχλεί να βλέπουν ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ανθρώπους, vid

Μίλησε άλλο ένα από τα..."παιδιά τους"!

Η Παγκόσμια συμμαχία για τα εμβόλια “GAVI” (στην οποία αναφερθήκαμε σε πρόσφατο άρθρο μας) έχει την…τιμητική της στο φετινό Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Συμμαχίας, πίσω από την οποία βρίσκεται το ίδρυμα “Bill & Melinda Gates”, Dr Seth Berkley, κλήθηκε να μιλήσει για την πορεία της πανδημίας και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο πλανήτης με τόσα εκατομμύρια ανθρώπων εμβολιασμένους.

Φάνηκε μάλιστα αρκετά ενοχλημένος από το “χαλάρωμα” που παρατηρείται σχεδόν σε όλα τα κράτη του πλανήτη, ιδίως σε εκείνα που έχουν υψηλή εμβολιαστική κάλυψη.

Αφού αποκρίθηκε πως ο κόσμος «δεν έχει τελειώσει ακόμα με την πανδημία» (τι ετοιμάζουν άραγε από Σεπτέμβριο;;;;) δήλωσε τα εξής:

«Πρέπει πραγματικά να ανησυχούμε για τον εφησυχασμό. Όπως είπαν άλλοι, ανοίγεις την τηλεόραση και βλέπεις ότι όλοι συνεχίζουν τη ζωή τους κανονικά σε μέρη με πολύ υψηλό ποσοστό εμβολιασμένων. Υπάρχουν αρκετά εμβόλια τώρα, για να εμβολιαστούν ΟΛΟΙ στον κόσμο, οπότε αυτή είναι η διαφορά που δεν ίσχυε πριν από 6-8 μήνες.

Αλλά δεν είναι και τόσο προτεραιότητα για τις χώρες να το κάνουν αυτό και νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει πραγματικά να προσέξουμε, γιατί όταν έχουμε μία νέα παραλλαγή ή την αρχή μίας άλλης πανδημίας (ξέρει κάτι;;;) μπορεί να έχει τα ίδια καταστροφικά αποτελέσματα»:

(φωτο:vid screenshot)

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί