Η ομιλία Μπουρλά που ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ αλλά ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

Πώς γίνεται το άσπρο μαύρο...

Όπως είχατε διαβάσει στο ΕΛ, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, έλαβε το βραβείο «Courage Against Hate – Θάρρος εναντίον Μίσους» από το ADL για «το έργο του στον τομέα της δημόσιας υγείας».

Συγκεκριμένα, σε δελτίο τύπου του, το ADL ισχυρίστηκε ότι ο Bourla «ηγήθηκε της προσπάθειας για την επιτυχή ανάπτυξη και ανάπτυξη του εμβολίου για τον COVID-19 ενώ μιλούσε με θάρρος ενάντια στην παραπληροφόρηση και το μίσος» και, προφανώς για το ADL αλλά και για την παγκόσμια χούντα, η λεγόμενη «παραπληροφόρηση» ισοδυναμεί με «μίσος».

ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΟΣΩΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!

Το ΕΛ βρήκε και μετέφρασε την ομιλία του Μπουρλά, καθώς τα λόγια του δείχνουν τι ισχύει πλέον στις μέρες μας.

Μια εταιρεία, η οποία κατηγορείται για μύρια όσα σχετικά με τα εμβόλια, από αδιαφάνεια μέχρι και ύποπτα συμπτώματα, κουνάει το δάκτυλο σε όσους αμφισβητούν την «αλήθεια» των πολυεθνικών, τις οποίες όλοι πρέπει να εμπιστευόμαστε χωρίς αντιρρήσεις.

Η τακτική του Σκότους γνωστή: Ό,τι κάνει το ίδιο, το προσάπτει σε άλλους!

Επί παραδείγματι δήλωσε ο Μπουρλά: «Η λανθασμένη πληροφόρηση είναι επιβλαβής
αλλά μπορεί να είναι αθώα. Η παραπληροφόρηση, από την άλλη μεριά, είναι η λανθασμένη πληροφόρηση που μεταδίδεται συνειδητά και ηθελημένα. Αυτή είναι πάντοτε κακόβουλη,
δεν είναι ποτέ καλοήθης και δεν είναι ποτέ αποδεκτή».

ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΦΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ PFIZER Ή ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ;;; ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ;;;

Δείτε τα βίντεο πως κάνουν το άσπρο-μαύρο:

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΛΙΓΗ ΠΑΡΑΠΛΗΦΟΡΗΣΗ:

photo intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί