• Αρχική
  • Άρθρα
  • Η Lady Gaga τα έσπασε στα MTV Awards: Τέτοιες μάσκες κορωνοϊού ούτε σε εφιάλτη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Lady Gaga τα έσπασε στα MTV Awards: Τέτοιες μάσκες κορωνοϊού ούτε σε εφιάλτη! (ΒΙΝΤΕΟ)

lady gaga tricon
Οι ενδυματολογικές προτιμήσεις της Lady Gaga σε κάθε εκδήλωση, αφήνουν τους περισσότερους με ανοικτό το στόμα.

Το ίδιο έγινε κι αυτή τη φορά στη χθεσινή – πρώτη εικονική – τελετή της απονομής βραβείων Video Music Awards 2020, όπου η διάσημη τραγουδίστρια φόρεσε ανατρεπτικά συνολάκια.

Τα βραβεία MTV Awards πραγματοποιήθηκαν – κατά κάποιο τρόπο – εικονικά, από την Νέα Υόρκη. Η Lady Gaga, κατάφερε να αποσπάσει 5 βραβεία, μιλώντας για την απαράμιλλη επίδραση και αφοσίωσή της στη μουσική, τη μόδα και τον ακτιβισμό, φορώντας 9 διαφορετικά σύνολα, ενώ ερμήνευσε κάποια από τα τραγούδια της.

Φορώντας περίτεχνες μάσκες, που ήταν σα να βγήκαν από ένα εφιαλτικό σενάριο, δεν παρέλειψε να προωθήσει την τάση που ακολουθεί το ρεύμα της μοδας του κορωνοϊού, που απαιτεί μάσκες παντού.


Παραλαμβάνοντας το βραβείο Tricon από την Μπέλα Χαντίντ δήλωσε:

«Θεέ μου. Παιδιά. Αυτό είναι τόσο υπέροχο. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα. Αυτό σημαίνει για μένα περισσότερα από όσα μπορείτε να φανταστείτε. Έκανα μουσική από τότε που ήμουν παιδί και παρόλο που μπορεί να έκανα μεγάλα όνειρα, πραγματικά δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι κάποια μέρα θα έπαιρνα ένα βραβείο σαν αυτό που με τιμά τόσο πολύ»

«Θέλω να ξέρετε ότι έχω αποτύχει ξανά και ξανά τόσο ως ηθοποιός όσο και ως μουσικός όταν ήμουν νέα. Έτσι, επέστρεψα στην τοπική κοινότητα υπηρετώντας την ως νεαρή γυναίκα στην Νέα Υόρκη και η φιλανθρωπία έγινε ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου όταν έγινα γνωστή».

Για όλη αυτή τη φρενίτιδα της πανδημίας που τρελαίνει τον πλανήτη δήλωσε ότι τη βλέπει σαν έναν τεράστιο θρίαμβο θάρρους:

«Σας εύχομαι να σκεφτείτε τρία πράγματα που καθορίζουν το ποιοι είστε και να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να ανταμείψετε τον εαυτό σας για την ανδρεία σας. Δεν ήταν μια εύκολη χρονιά για πολλούς ανθρώπους. Αυτό που βλέπω στον κόσμο είναι ένας τεράστιος θρίαμβος θάρρους. Ελπίζω, επίσης πως οι άνθρωποι που βρίσκονται στο σπίτι και που έχουν μεγάλα όνειρα, ελπίζω να με βλέπουν σήμερα και να γνωρίζουν πόσο ευγνώμων είμαι. Θέλω να ξέρετε ότι κι εσείς μπορείτε να τα καταφέρετε».

Δεν παρέλειψε κλείνοντας να δηλώσει ότι το μέλλον μέσα από ότι βιώνουμε σήμερα το βλέπει σαν μια αναγέννηση. Καθόλου τυχαίο ότι όλοι οι οπαδοί της νέας εποχής βλέπουν την κρίση του κορωνοϊού ως αναγέννηση. Τι θα φέρει αυτή η αναγέννηση όμως κανείς δε λέει.

«Ακριβώς επειδή είμαστε χώρια τώρα, και ο πολιτισμός μπορεί να μοιάζει λιγότερο ζωντανός με κάποιους τρόπους, ξέρω ότι μια αναγέννηση έρχεται».

Δείτε τις εμφανίσεις της:

photo instagram screenshot