«Η φυσική ανοσία στη ΔΕΛΤΑ είναι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ από τον εμβολιασμό»! Θα βγάλουν HOAX και το CDC;;; – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν σε λίγο!

Καιρό τώρα “ειδικοί” και μεγαλοδημοσιογράφοι έχουν βαλθεί να μας κάνουν να ξεχάσουμε και τη στοχειώδη ιατρική που ξέρουμε!

Και τι δεν έχουμε ακούσει! Μέχρι και ότι η φυσική νόσηση διαρκεί το πολύ 3 μήνες και ότι βεβαίως είναι κατώτερη της ανοσίας που αποκτάται τεχνητά μέσω των εμβολίων.

Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) ωστόσο φαίνεται ότι έχει διαφορετική άποψη!

Σύμφωνα επομένως με μελέτη που δημοσιεύτηκε στην εβδομαδιαία έκθεσή του για τη νοσηρότητα και τη θνησιμότητα, το CDC παραδέχεται ότι η φυσική ανοσία στη μετάλλαξη Δέλτα, την μετάλλαξη που ταλάνισε για σχεδόν 1 χρόνο τα συστήματα υγείας παγκοσμίως, είναι κατά πολύ πιο αποτελεσματική από ότι ο εμβολιασμός.

Αν και στα συμπεράσματά του αναφέρει ότι ο εμβολιασμός των ανθρώπων εξακολουθεί να αποτελεί «την ασφαλέστερη στρατηγική», εντούτοις παραδέχεται τα εξής:

.

  • Εκείνοι που είχαν εμβολιαστεί αλλά δεν είχαν ποτέ μολυνθεί με τον COVID-19 είχαν 6 φορές λιγότερες πιθανότητες να κολλήσουν στην Καλιφόρνια και περίπου 5 φορές λιγότερο στη Νέα Υόρκη.
  • AΛΛΑ ο κίνδυνος να ξανά νοσήσουν ήταν ΑΚΟΜΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟΣ για τα άτομα που είχαν μολυνθεί στο παρελθόν (άρα έχουν ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ) αλλά δεν είχαν εμβολιαστεί: κατά 29 στην Καλιφόρνια και κατά 15 στη Νέα Υόρκη.

.

Θα ήθελαν ενδεχομένως να σχολιάσουν κάτι οι “ειδικάρες” που επί μήνες έβγαιναν δημόσια και κουνούσαν το δάχτυλο στους ανεμβολίαστους και νοσήσαντες;;;

Μας έλεγαν ότι η φυσική ανοσία ΔΕΝ είναι ανώτερη από την τεχνητή, με πρώτο και καλύτερο τον γνωστό λοιμωξιολόγο και υπέρμαχο των εμβολιασμών στα παιδιά, Άντονι Φάουτσι:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί