Η επιδημία ΚΡΑΚ: Όταν βάζουν τις κυβερνήσεις να ΒΛΑΨΟΥΝ τους ανθρώπους, vid

Απλή θεωρία συνωμοσίας ή γυμνή αλήθεια;;;

Εναλλακτικοί δημοσιογράφοι στις ΗΠΑ μιλούν για τις θεωρίες συνωμοσίας, όπως ονομάζουν οι διεθνιστές ειδήσεις και γεγονότα, τα οποία ξεμπροστιάζουν τα σχέδιά τους!

Μία από αυτές έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς δείχνει πως δημιουργούνται πράγματα και καταστάσεις, όπως για παράδειγμα μια επιδημία!!!

Όπως αναφέρεται στο παρακάτω συλλεκτικό βίντεο:

«Η CIA εμπορευόταν ναρκωτικά με Νικαραγουανούς για όπλα. Τους δίναμε όπλα και στη συνέχεια έπαιρναν την κοκαΐνη και την έστελναν αεροπορικώς στην Mena του Arkansas, όπου ο Μπιλ Κλίντον τύγχανε να είναι κυβερνήτης αυτής της πολιτείας.

Και έπαιρναν τα ναρκωτικά και τα πήγαιναν στην Florida, τα πήγαιναν στην Καλιφόρνια στον “Freeway Rick” Ross. Έτσι δημιούργησαν την επιδημία κρακ».

Όλα αυτά φυσικά δεν παίζονται στα συστημικά μέσα ενημέρωσης, καθώς ο κόσμος είναι αγγελικά πλασμένος και η λεγόμενη πανδημία COVID ξέσπασε τυχαία!!!

Σημειώνεται πως η επιδημία του κρακ αύξησε δραματικά τον αριθμό των εθισμένων στην κοκαΐνη Αμερικανών».

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, Τάκερ Κάρλσον:

«Η κυβέρνηση δεν σε στηρίζει. Είναι ένα προσωπικό σύστημα ελέγχου ανθρώπων. Θέλουν να μας ελέγχουν, κι αυτό είναι από τα σημαντικότερους λόγους που θέλουν να σας κρατήσουν σε κατάθλιψη».

Δείτε το βίντεο:

photo pixabay

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί