Εμφάνιση με ελληνική γραβάτα (ΕΔΩ) έκανε ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ στην 28η Διάσκεψη του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή (COP28), που πραγματοποιείται στο Ντουμπάι, από τις 30 Νοεμβρίου έως και τις 12 Δεκεμβρίου 2023, δείγμα πως η κυβέρνηση αλλά και σύσσωμο το πολιτικό σύστημα της χώρας βαδίζει με ακρίβεια στα βήματα της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων!
Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ εμφανίστηκε την Παρασκευή φορώντας γραβάτα με την ελληνική σημαία, σε μια εμφάνιση δίπλα στον πρωθυπουργό της Βρετανίας που ήρθε λίγα μόνο εικοσιτετράωρα μετά την διπλωματική απρέπεια, όπως την χαρακτηρίζουν, του Ρίσι Σούνακ απέναντι στον Έλληνα πρωθυπουργό.
Μάλιστα ο Κάρολος είχε φροντίσει πολύ νωρίτερα να αποκαλύψει σε ποιό μονοπάτι θα βαδίσουν Ελλάδα και Δύση το επόμενο διάστημα και πλέον πλησιάζει η αποκορύφωση.
Όπως είχε δηλώσει με πρόσχημα την πανδημία:
«Η πράσινη ανάκαμψη, αντιπροσωπεύει μια άνευ προηγουμένου ευκαιρία να ξανασκεφτούμε και να επαναπροσδιορίσουμε, τους τρόπους με τους οποίους ζούμε και δραστηριοποιούμαστε.
Τώρα, εδώ και καιρό πίστευα ότι χρειαζόμαστε μια αλλαγή στο οικονομικό μας μοντέλο, το οποίο θέτει την φύση και τον κόσμο στην μετάβαση του «Καθαρού Μηδενός»,-στην καρδιά του τρόπου λειτουργίας μας, δίνοντας προτεραιότητα στην επιδίωξη της ευρείας βιώσιμης ανάπτυξης στις επόμενες δεκαετίες.
Έχοντας υποστηρίξει την δραστηριότητα για το κλίμα τώρα, -δεν ξέρω, υποθέτω εδώ και 40 χρόνια, μπορώ να σας πω ότι αυτό δεν είναι αγώνας για τους δειλούς (σ.σ. Όσους δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις εντολές της διεθνιστικής τάξη πραγμάτων)! Ωστόσο, ολοένα και περισσότερο βλέπουμε περισσότερες επιχειρήσεις, επενδυτές και καταναλωτές, να δίνουν προτεραιότητα στην βιωσιμότητα (σ.σ. ΕΔΩ το σύστημα που θέλουν να φέρουν)».
Τι θα αλλάξει ακριβώς;;;
Υπενθυμίζεται πως το βασικό μέλος του «Διοικητικού Συμβουλίου» του WEF, αντιπρόεδρος της καναδικής κυβέρνησης και αναπληρώτρια πρωθυπουργός του Καναδά, Chrystia Freeland, αναρωτήθηκε ανοιχτά κατά του παρόντος πολιτεύματος των δυτικών χωρών, στο όνομα της αντιμετώπισης της υποτιθέμενης «κλιματικής αλλαγής».
Είναι σαφές και προφανές πως οι διεθνιστές θέλουν να αντικαταστήσουν το πολίτευμα της καπιταλιστικής δημοκρατίας με κάτι άλλο, για το οποίο ΜΟΝΟ ο Λιακόπουλος έχει γράψει και θα καταλήξει να είναι παγκόσμια δικτατορία, άπαξ και εφαρμοστεί!!!
Όπως δήλωσε πριν μερικούς μήνες:
«Ζούμε σε μια εποχή αλλαγής. Ζούμε μέσα σ αυτό το οποίο ο Πρόεδρος Μπάιντεν σε μια επίσκεψη του στη χώρα μου τον Μάρτιο, “σημείο καμπής”.
Μια εποχή μετασχηματισμού είπε ότι έρχεται, μια φορά κάθε πέντε ή έξι γενιές.
Τι σημαίνει αυτό το σημείο καμπής; Τι σημαίνει αυτή η αναταραχή, η οποία κατευθύνεται στις ρίζες της ίδιας της ανθρωπότητας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να περιγράψουμε αυτή την στιγμή της μεταμόρφωσης, αλλά νομίζω ότι όλα καταλήγουν σε ένα θεμελιώδες ερώτημα.
Ως γονείς αναρωτιόμαστε εάν τα παιδιά μας μπορούν να βασίζονται στις ουσιώδεις υποσχέσεις της καπιταλιστικής δημοκρατίας, για ένα μέλλον με περισσότερη ευημερία από το παρόν μας;
Είναι το ερώτημα που τίθεται, από τους συρρικνούμενους παγετώνες και τους ωκεανούς που θερμαίνονται, οι οποίοι μας ρωτούν -χωρίς λόγια αλλά εμφατικά, εάν οι δημοκρατικές κοινωνίες μπορούν να αντιμετωπίσουν την υπαρξιακή πρόκληση της κλιματικής αλλαγής».
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θα εμπλακεί η Ελλάδα στον πόλεμο της Μ. Ανατολής; Τι απαντά η κυβέρνηση
- Νέο «χειρόφρενο» διαρκείας από τους οδηγούς ταξί – Δείτε από πότε
- Η απόφαση ήταν άμεση: H viral αντίδραση κάβουρα μπροστά σε ένα ψεύτικο “πολυτελές” καβούκι (Vid)
- Το Ιράν δηλώνει ότι οποιοδήποτε τέλος στον πόλεμο θα πρέπει να είναι οριστικό
- Πώς πλαστικά μπουκάλια… μετατρέπονται σε φάρμακο για τη νόσο του Πάρκινσον
- Π. Μαρινάκης: Με την κύρωση των ενεργειακών συμφωνιών κάνουμε αποφασιστικό βήμα για την ενίσχυση της ενεργειακής μας ασφάλειας
- Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι εξαπέλυσε νέα πλήγματα σε υποδομές του Ιράν
- Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή σε 22χρονο που έτρεχε με 179 χλμ/ώρα σε επαρχιακό δρόμο
- Ημερίδα με θέμα: «Πτυχές καινοτομίας στον αγροδιατροφικό τομέα» στις 18/3, στο Επιμελητήριο Αχαΐας
- Ίδρυμα Ευγενίδου: Την Παρασκευή 20/3, μαθητές, εκπαιδευτικοί, ναυτικοί και επιστήμονες θα επαληθεύσουν τη σφαιρικότητα της Γης









