«Η ελευθερία των ανεμβολίαστων τελειώνει εκεί που απειλείται η ζωή και η υγεία των υπολοίπων πολιτών».
Με τα παραπάνω λόγια Γερμανοί Συνταγματολόγοι σηματοδοτούν την απαρχή μίας μαύρης περιόδου στην “καρδιά” της Ευρώπης, αρχής γενομένης από την επιβολή υποχρεωτικού εμβολιασμού στον ΓΕΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ.
Η Αυστρία φαίνεται πως άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» και πλέον το ένα κράτος μετά το άλλο εντάσσει στην «φαρέτρα» του παρόμοια μέτρα.
Οι Γερμανοί Συνταγματολόγοι μάλιστα το πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα παραδίδοντας μαθήματα χούντας και απανθρωπιάς.
Προτείνουν, στην περίπτωση που ληφθούν μέτρα υποχρεωτικότητας, να μην έχουν καμία ασφάλιση υγείας όσοι (ανεμβολίαστοι) νοσήσουν από κορωνοϊό και αναγκαστούν να νοσηλευτούν!!!
Κοινώς όλα τα έξοδα για την νοσηλεία τους θα πρέπει να τα πληρώνουν οι ίδιοι οι ασθενείς, ακόμα κι αν πλήρωναν μία ζωή φόρους και εισφορές στο κράτος!!!
Το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι πως το ίδιο το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Γερμανίας για πρώτη φορά άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο επιβολής ενός τέτοιου μέτρου, εξηγώντας πως με βάση το Σύνταγμα είναι δυνατό να εφαρμοστεί σε ομοσπονδιακό επίπεδο.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές και καταιγίδες – Στους 25 βαθμούς ο υδράργυρος
- Στον εορτασμό του πρώτου χρόνου του Μουσείου «Σπίτι του Ελύτη» ο Ν. Δένδιας
- Βρετανία: Μόνο ένας άνδρας θεωρείται ύποπτος από την αστυνομία για την επίθεση σε τρένο
- Αυτά είναι τα καταστήματα ΕΛΤΑ που δεν θα λειτουργούν από αύριο Δευτέρα 3 Νοεμβρίου
- Τραγωδία στις ιταλικές Άλπεις: Πέντε Γερμανοί ορειβάτες σκοτώθηκαν από χιονοστιβάδα
- Η Τζένιφερ Λόρενς ζήτησε βοήθεια από το ChatGPT…για αυτό το λόγο
- Το “τσιουάουα” Βέλγιο απειλεί ότι θα ισοπεδώσει την…Ρωσία! Επικό βίντεο
- Στα Βορίζια Ηρακλείου μεταφέρθηκε η σορός του 39χρονου θύματος του μακελειού
- Η Χαμάς ανακοινώνει ότι θα παραδώσει τις σορούς 3 Ισραηλινών ομήρων απόψε στις 8 το βράδυ
- Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ζητάει ειδική αξιολόγηση του καταστήματος των ΕΛΤΑ επί της οδού Μητροπόλεως









