• Αρχική
  • Άρθρα
  • Η διαφορά του Έλληνα! Η απάντηση Τσιόδρα στην Ατζέντα 2030 – «Λύγισε» μπροστά στις κάμερες (ΒΙΝΤΕΟ)

Η διαφορά του Έλληνα! Η απάντηση Τσιόδρα στην Ατζέντα 2030 – «Λύγισε» μπροστά στις κάμερες (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγοι πρόσεξαν τι είπε ο επιστήμονας...

Η διαφορά του πραγματικού Έλληνα, όπου κι αν βρίσκεται, σε σχέση με κάποιους άλλους, έγινε καταφανέστατη χθες το Σάββατο.

Η χθεσινή ενημέρωση από τον λοιμωξιολόγο, Σωτήρη Τσιόδρα, ήταν διαφορετική.

Εκείνος που έχει αναλάβει το βαρύ φορτίο να ανακοινώνει την πορεία της υγείας ατόμων που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό, αλλά και για τα νέα κρούσματα, λύγισε!

Ο λόγος ήταν η παρέμβαση ενός συναδέλφου του, κατά πάσα πιθανότητα ξένου, ο οποίος, ενδεχομένως στο πλαίσιο της Ατζέντας 2030 (μείωση πληθυσμού για το καλό του περιβάλλοντος), χαρακτήρισε «φασαρία», την προσπάθεια που γίνεται για «ηλικιωμένους ανθρώπους», προκειμένου να μην πληγούν και πεθάνουν από τον κορονωϊό.

Τότε ο Έλληνας επιστήμονας θεώρησε επιτακτικό να απαντήσει, φανερώνοντας την διαφορά του ελληνικού ανθρωπιστικού τρόπου σκέψης, που «ξεπηδά» από το φιλότιμο, με την ψυχρότητα του συναδέλφου του, ο οποίος, από όπου και αν κατάγεται, δεν φαίνεται να έχει σχέση με τον Ελληνισμό.

«Μου έγραψε κάποιος γνωστός μου, πολύ σοβαρός επιστήμονας, από τους καταξιωμένους ανθρώπους σε παγκόσμιο επίπεδο. Μου είπε πως κάνουμε πολύ μεγάλη φασαρία για λίγους ηλικιωμένους και ανήμπορους από τα χρόνια νοσήματα συμπολίτες μας. Η απάντηση που δίνω και την αφήνω στην κρίση σας, είναι ότι το θαύμα της ιατρικής επιστήμης του 2020 είναι η παράταση της ποιοτικής ζωής αυτών των ατόμων, πολλοί από τους οποίους (σ.σ. στο σημείο αυτό κόπιασε)… είναι μανάδες και πατεράδες μας. Είναι γιαγιάδες και παππούδες. Τους τιμούμε και τους σεβόμαστε όλους. Τους προστατεύουμε όλους, αλλά κατ’ εξοχήν αυτούς. Δεν μπορούμε να υπάρχουμε, ούτε να έχουμε ταυτότητα χωρίς αυτούς».

Δείτε πως αντιμετωπίζουν οι υπέρμαχοι της Ατζέντας 2030 τους παππούδες και γενικά τους νέους ανθρώπους.

Το πρώτο βίντεο δείχνει τον δισεκατομμυριούχο δημοκρατικό πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Michael Bloomberg, να υποστηρίζει ένα σύστημα Υγείας, το οποίο θα αρνείται την φροντίδα στους ηλικιωμένους, ώστε να πεθαίνουν.

ΦΩΤΟ eurokinissi

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •