«ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ! Μέτρα ΣΟΚ κατά των ανεμβολίαστων! Γίνεται σύμβολο ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ο Τζόκοβιτς – ΒΙΝΤΕΟ

Πανανθρώπινη κραυγή αγωνίας για την χώρα που μετατρέπεται σε Βόρεια Κορέα!!!

Οι ανεμβολίαστοι Αυστραλοί στην Βόρεια Επικράτεια έχουν τεθεί σε νέο lockdown κατά την διάρκεια του οποίου δεν θα τους επιτρέπεται να πάνε έξω για άσκηση ή να ταξιδέψουν στη δουλειά.

Τα επαχθή νέα μέτρα ανακοινώθηκαν από τον επικεφαλής υπουργός της περιοχής, Michael Gunner!

«Οι πλήρως εμβολιασμένοι μπορούν να συνεχίσουν όπως ήταν. Για τα άτομα που δεν είναι εμβολιασμένα, οι κανόνες lockdown θα ισχύουν για όλους ηλικίας 16 ετών και άνω», είπε ο κ. Gunner.

Στους ανεμβολίαστους απαγορεύεται μάλιστα να ταξιδέψουν σε απόσταση μεγαλύτερη των 30 χιλιομέτρων από το σπίτι τους, εκτός και αν πηγαίνουν σε νοσοκομείο.

Αυστραλοί πολίτες ζητούν ΒΟΗΘΕΙΑ, λες και ζουν σε κομμουνιστικό καθεστώς της Βόρειας Κορέας.

Δείτε τι ανακοινώθηκε:

«Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΕΠΕΣΕ», λένε πολίτες αναρτώντας το βίντεο!

Σε αυτή την κραυγή αγωνίας των Αυστραλών, σύμβολο αντίστασης έχει γίνει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, νούμερο ένα τενίστα στον κόσμο, ο οποίος παραμένει ΥΠΟ ΚΡΑΤΗΣΗ σε μία άθλια δομή στην Μελβούρνη, επειδή είναι ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ.

Το δικαστήριο ενέκρινε την προσωρινή παραμονή του Σέρβου στην Αυστραλία μέχρι το απόγευμα της προσεχούς Δευτέρας (10/1). Για την ακρίβεια μέχρι τις 16:00 (ώρα τοπική), ενώ θα παλέψει τη δικαίωσή του στο δικαστήριο.

Πάντως, η υπουργός Εσωτερικών της Αυστραλίας, Κάρεν Άντριους, τόνισε πως κανείς δεν θα σταματήσει κανείς τον Τζόκοβιτς απ’ το να φύγει από την χώρα, εάν αποφασίσει να μην κυνηγήσει την υπόθεση. ΑΠΟΣΙΩΠΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΤΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ!!!

Η οργή μεγαλώνει και εξαπλώνεται παγκοσμίως.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί