Η ανύπαρκτη κλιματική αλλαγή θα φέρει εμβόλια! Το ανακοίνωσαν επίσημα στον ΠΟΥ – ΒΙΝΤΕΟ

Περνάνε στο επόμενο στάδιο...

Η τακτική συνέντευξη Τύπου του ΠΟΥ για θέματα παγκόσμιας υγείας συζήτησε την ανύπαρκτη, σύμφωνα με νομπελίστες επιστήμονες, κλιματική αλλαγή και τον δήθεν αντίκτυπό της στην εξάπλωση των ασθενειών, καθώς θέλουν να φέρουν νέα εμβόλια με βάση άγνωστες ασθένειες Χ!

Σε αυτή την κατεύθυνση, η ανώτερη εμπειρογνώμονας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) για τον COVID-19, Maria Van Kerkhove, εξήγησε ότι η κλιματική αλλαγή έχει αλλάξει τον βιότοπο των κουνουπιών.

Δεδομένου ότι αυτά τα έντομα μπορούν να μεταδώσουν διάφορα παθογόνα, τα καθιερωμένα μέτρα κατά του COVID, συμπεριλαμβανομένων των εμβολιασμών, θα πρέπει να συνεχίσουν να χρησιμοποιούνται και μάλιστα να ενταθούν!!!

Υπενθυμίζεται πως επικεφαλής υγείας αποκάλυψαν ότι Βρετανοί επιστήμονες ηγούνται της δημιουργίας ενός εμβολίου για να σταματήσει η επόμενη θανατηφόρα πανδημία εντός 100 ημερών από την έναρξή της. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ!!!

Το υπερσύγχρονο, όπως το αποκαλούν, Κέντρο Ανάπτυξης και Αξιολόγησης Εμβολίων βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη Porton Down της Υπηρεσίας Υγείας και Ασφάλειας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKHSA) στο Wiltshire και είναι εξοπλισμένο με τους πιο θανατηφόρους ζωντανούς ιούς στον κόσμο!!!!!

Αν και, σε πρώτη φάση, επικεντρώθηκαν στην δοκιμή της αποτελεσματικότητας των εμβολίων έναντι νέων παραλλαγών της COVID-19, οι 200 επιστήμονες του Κέντρου στοχεύουν πλέον στην ανάπτυξη πρωτότυπων εμβολίων για την αντιμετώπιση της άγνωστης «ασθένειας Χ», η οποία σύμφωνα και με τους τηλέ-ειδικούς στην Ελλάδα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και απλά είναι ο.. επόμενος πιθανός πανδημικός ιός, τον οποίο σύμφωνα με τον ΠΟΥ θα φέρει η κλιματική αλλαγή!!!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί