Η αλήθεια μπροστά σας! Ανέστησαν τους «φονιάδες» στην καρδιά της Ευρώπης – Το ΒΙΝΤΕΟ της ΝΤΡΟΠΗΣ

«Σημάδι» του τι έρχεται…

Την ώρα που καταστρέφονται αγάλματα σε όλη την Δύση, στην Γερμανία έστησαν άγαλμα του Κομμουνιστή ηγέτη, Βλαντίμιρ Λένιν, ο οποίος, μαζί με την ΤσεΚά, την αστυνομία του, έχει κατηγορηθεί για χιλιάδες σφαγές, την ώρα μάλιστα που το σφυροδρέπανο αποτελεί, όπως και ο αγκυλωτός σταυρός, σύμβολο ολοκληρωτισμού για την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το άγαλμα στήθηκε, το Σάββατο, μπροστά από τα κεντρικά γραφεία του αριστερού κόμματος «MLPD», στην πόλη Gelsenkirchen. Είναι το πρώτο άγαλμα του Λένιν στην Δυτική Γερμανία!!!!!!

Η εγκατάσταση και τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος, το οποίο έχει ύψος πάνω από δύο μέτρα και κατασκευάστηκε στην Τσεχοσλοβακία το 1957, συνοδεύτηκαν από ομιλίες και μουσική.

Τι λέτε οι ANTIFA θα ρίξουν και αυτό το άγαλμα; Πως είπατε; Αυτοί το έστησαν; Εσείς το είπατε!

«Η ώρα για μνημεία ρατσιστών, αντισημιτών, φασιστών, αντικομμουνιστών και άλλων λειψάνων του παρελθόντος έχει περάσει ξεκάθαρα», δήλωσε η πρόεδρος του MLPD, Γκάμπι Φέχτνερ, η οποία συμπλήρωσε πως «αντιθέτως, ο Λένιν ήταν ένας στοχαστής παγκόσμιας-ιστορικής σημασίας, πρώτος μαχητής για την ελευθερία και την δημοκρατία».

Κατά την διάρκεια των αποκαλυπτηρίων, ζητήθηκε από τους παρευρισκόμενους να κρατήσουν αποστάσεις και να φορούν μάσκες προσώπου! Μην ξεχνιόμαστε με τον κορωνοϊό!!!

Την περασμένη εβδομάδα στο Αμβούργο, ένα άγαλμα του Ότο φον Μπίσμαρκ, του πρώτου καγκελάριου της Γερμανίας, βανδαλίστηκε με κόκκινη μπογιά.

Είναι προφανές πως η εν λόγω κίνηση με τον Λένιν αποτελεί σημάδι! Έρχεται «επανάσταση» που θα φέρει Γενικό Γραμματέα παγκόσμιας κομμουνιστικής κυβέρνησης…

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί