Γονείς ακούτε; Παιδίατρος πέταξε (άθελά του;;;) υπερβόμβα: «Τα εμβόλια δεν είναι πειραματικά πια» – ΒΙΝΤΕΟ

Ενώ μέχρι σήμερα ήταν;;;;

Στο Mega μίλησε το πρωί της Κυριακής ο παιδίατρος και υπέρμαχος των εμβολίων Σπύρος Μαζάνης αναλύοντας τους λόγους για τους οποίους οι γονείς πρέπει να εμβολιάσουν τα παιδιά τους.

Τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Θα πρέπει να διευκρινίσουμε στους γονείς ότι το εμβόλιο είναι εθελοντικό και όχι υποχρεωτικό. Οι γονείς θα αποφασίσουν εφόσον έχουν ανήλικα παιδιά εάν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο ή όχι.

Οι έφηβοι έχουν άποψη, οπότε ο ρόλος του οικογενειακού παιδιάτρου είναι διττός Να εξηγήσει στους γονείς και το παιδί τι είναι το εμβόλιο, ποια η χρημσιότητά του και πως να το κάνει».

Απαρατήρητη ωστόσο και δίχως να σχολιαστεί από το πάνελ και τους καλεσμένους πέρασε η «υπερβόμβα» του παιδιάτρου.

«Με παρενέργειες και θέματα που ρωτάνε οι γονείς, τι θα τους πούμε;», ρωτάει ο δημοσιογράφος, για να λάβει την εξής απάντηση:

«Θα τους πούμε ότι και εμείς οι παιδίατροι ακολουθούμε και διαβάζουμε τις μελέτες που έχουν γίνει από επιστήμονες. Υπάρχουν η 1η, η 2η και η 3η φάση των εμβολίων στις μελέτες. Τα εμβόλια δεν είναι πειραματικά πια είναι κανονικά εμβόλια. Τουλάχιστον έχουν πάρει άδεια από 16 ετών και άνω. Η Pfizer θα καταθέσει αίτηση για έγκριση από τα παιδιά 2 ετών και πάνω. Είναι ένα κανονικό εμβόλιο πια».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί