Όπως μεταδίδουν σήμερα οι TIMES, η ελληνική κυβέρνηση σχεδιάζει να επιτρέψει σε Βρετανούς τουρίστες που θα αποδεικνύουν ότι έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού να έρθουν στην Ελλάδα για διακοπές.
Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τα βρετανικά ΜΜΕ, το ελληνικό κράτος θα φροντίσει (με ποιον τρόπο άραγε;;;;) να έχουν εμβολιασθεί όλοι οι εργαζόμενοι στον τουρισμό.
Πρόκειται να μία πολύ μεγάλη γκάμα επαγγελμάτων, που «πιάνει» τους εργαζόμενους στις αεροπορικές εταιρείες, τους ανθρώπους της εστίασης, αλλά και εκείνους που φυσικά εργάζονται στις ξενοδοχειακές μονάδες.
Όλοι αυτοί σύμφωνα με τους TIMES θα πρέπει να έχουν εμβολιαστεί μέχρι το καλοκαίρι, προκειμένου να μπορούν να….υποδεχθούν με ΑΣΦΑΛΕΙΑ τους επίσης εμβολιασμένους ξένους τουρίστες!
Αναρωτιόμαστε τι θα συμβεί σε όσους ΑΡΝΗΘΟΥΝ να κάνουν το εμβόλιο.

Ο Βρετανικός τύπος, όπως είναι η Telegraph, εκθειάζει τη χώρα μας ως εκείνη που άρχισε τη συζήτηση σε κορυφαίο πολιτικό επίπεδο για την εισαγωγή των πιστοποιητικών εμβολιασμού, κάνοντας τα ταξίδια των εμβολιασμένων πολύ πιο άνετα.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σύμβουλος Πούτιν: Οι ειρηνοποιοί θα επικρατήσουν
- Ποιοί ευνοούνται περισσότερο από τους πολέμους;
- Κλοπή 3 πινάκων από μουσείο κοντά στην Πάρμα της Ιταλίας
- Επιστήμονες ανακάλυψαν τεράστιο απολίθωμα δεινοσαύρου 66 εκατομμυρίων ετών – μαζί με το δέρμα του! (Photo)
- Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας από 1η Απριλίου – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
- Επίθεση των Φρουρών της Επανάστασης σε βιομηχανία στο νότιο Ισραήλ
- Ανακαλύφθηκε άθικτο ελληνικό πλοίο 2.400 ετών στη Μαύρη Θάλασσα – Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ερευνητές (Photo)
- Περισσότεροι από 1.200 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο από την έναρξη του πολέμου
- Υπό έλεγχο η φωτιά σε ρωσικό λιμάνι που διαχειρίζεται χιλιάδες βαρέλια πετρελαϊκών εξαγωγών – Προκλήθηκε από ουκρανικό drone
- Πακιστάν: Ενώ μιλούσαν για πόλεμο… συνέβη αυτό (ΒΙΝΤΕΟ)









