Γιαμαρέλλου: Τα εμβόλια είναι ό,τι πολυτιμότερο για τους ανθρώπους – Εμβολιαστείτε!!! – ΒΙΝΤΕΟ

Το είπε τρεις φορές...

Στην κυπριακή τηλεόραση μίλησε η Διευθύντρια της Παθολογικής Κλινικής Υγεία δρ. Ελένη Γιαμαρέλλου, η οποία έδωσε βάρος σητνπροώθηση του περιβόητου εμβολίου σε Έλληνες και Κύπριους.

Αρχικά ανέφερε ότι χρειάζεται χρόνος για να έχει αποτέλεσμα το lockdown, την ώρα που επιστήμονες, εκτός κρατικών επιτροπών, προειδοποιούν πως η καραντίνα χειροτερεύει τα πράγματα και παραλύει την οικονομία (ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Αναφερόμενη στο εμβόλιο δήλωσε: «Υπάρχει ένα χαζό αντιεμβολιαστικό κίνημα που δεν κατανοεί ότι τα εμβόλια και τα αντιβιοτικά είναι ό,τι πολυτιμότερο έχει η ανθρωπότητα. Αυτό που πρέπει να πούμε τώρα είναι εμβολιαστείτε, εμβολιαστείτε, εμβολιαστείτε για να απαλλαγούμε απ’ αυτό τον ιό.»!!!

Φυσικά υπάρχουν και εμβόλια που χρειάζονται. Πρέπει να αποδεχθούμε όμως όλα όσα κυκλοφορούν; Άραγε είναι ό,τι πολυτιμότερο έχει η ανθρωπότητα και τα εμβόλια που προτείνει ο Bill Gates;;;

Παράλληλα, είπε ότι αν δεν εμβολιαστούμε θα συνεχίσει να υπάρχει ο φαύλος κύκλος του κορωνοϊού χωρίς σταματημό. Ισχυρίστηκε ότι εφηύραν το εμβόλιο σε λίγους μήνες επειδή υπήρξε επιτάχυνση των διαδικασιών.

Να λάβουμε σοβαρά υπόψη την κα Γιαμαρέλλου;;; Δείτε τι έλεγε για τις μάσκες πριν και μετά:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί