Για όσους δεν κατάλαβαν: Λες όχι, θα περιορίζεσαι!!! Δεν είναι απλά για το εμβόλιο – Προσέξτε τα ΒΙΝΤΕΟ

Τα μηνύματα είναι ξεκάθαρα...

Το μήνυμα «εμβολιαστείτε όλοι» έστειλε χθες ο πρωθυπουργός -στο πλαίσιο ενός τηλεοπτικού στιγμιότυπου- συνομιλώντας με κατοίκους της Δράμας, στην σκιά της τακτικής του διαχωρισμού των πολιτών που υλοποιούσαν οι κορυφαίοι υπουργοί του.

Τα σχετικά πλάνα δείχνουν κάποιους πολίτες να ανταποκρίνονται θετικά στην προτροπή του κ. Μητσοτάκη, με αρκετούς από αυτούς -και ειδικά τους νεότερους- να διαβεβαιώνουν τον πρωθυπουργό ότι έχουν κάνει το εμβόλιο.

Άλλοι τους είπαν ότι δεν το έχουν κάνει με τον πρωθυπουργό να κουνάει το δάκτυλο και σε έναν νεαρό, όπως θα δείτε στην αρχή του πρώτου βίντεο, είπε με αυστηρό τρόπο: «Πρέπει! Σε παρακαλώ να πας να εμβολιαστείς».

Οι καλοί και οι κόλακες θα απολαμβάνουν «ψίχουλα» προνομίων μέσα σε κατεστραμμένες οικονομίες! Οι «απείθαρχοι», αντί για υποκριτικό χαμόγελο, θα ακούν σκληρά λόγια και θα λαμβάνουν περιορισμούς.

Οι selfies του πρωθυπουργού με χαμογελαστούς νεολαίους στις καφετέριες, έγιναν με φόντο της χορήγησης των προπληρωμένων καρτών, καθώς πλέον καθίσταται σαφές: Οι εμβολιασμένοι ή στο μέλλον οι «ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΙ» με ένα είδος ψηφιακής ταυτότητας (ίσως εμφυτευμένης) «νοματαγούς, υγιούς και φορολογουμένου πολίτου», θα απολαμβάνουν προνόμια, ενώ οι ανεμβολίαστοι και «απείθαρχοι», στις «επιταγές» πολιτικών και συγκεκριμένων «ειδικών», θα ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ κοινωνικά και οικονομικά!!!

Τα λόγια χθες ήταν ξεκάθαρα! Ειπώθηκαν αρχικά από τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Άκη Σκέρτσο, και υπογραμμίστηκαν από τον Νίκο Χαρδαλιά!  

Παρατίθενται ακόμα μία φορά για όσους δεν κατάλαβαν ότι διανύουμε μέρες πρόβας για κάτι, ενδεχομένως, χειρότερο που περιμένει στο μέλλον:

«Να ξεκαθαρίσουμε ότι οριζόντια περιοριστικά μέτρα προφανώς δεν πρόκειται να ληφθούν ξανά. Η οικονομία και η κοινωνία δεν πρόκειται να ξανακλείσουν για να προστατευθούν οι ανεμβολίαστοι που έχουν καθολική, δωρεάν και εύκολη πρόσβαση στα εμβόλια. Τα όποια περιοριστικά μέτρα δημόσιας υγείας θα είναι τοπικού ή σημειακού χαρακτήρα, θα αφορούν μόνο τους ανεμβολίαστους και δεν θα συνοδεύονται από οικονομική στήριξη. Ταυτόχρονα, οι εμβολιασμένοι θα ανακτούν σταδιακά την κανονικότητα της προ-πανδημικής ζωής τους μαζί με τα δικαιώματα που περιορίστηκαν τους προηγούμενους μήνες, όπως ήδη συμβαίνει.»

Προσέξτε όλα τα βίντεο!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί