Γερμανός επιχειρηματίας ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ: Σταματήστε ΤΩΡΑ τον πόλεμο με την Ρωσία – ΒΙΝΤΕΟ

Πίσω από τα όπλα έρχεται η ΑΠΟΑΝΑΠΤΥΞΗ...

Ο Wolfgang Grupp είναι Γερμανός επιχειρηματίας. Είναι ο μοναδικός ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κλωστοϋφαντουργίας Trigema!

Γεμάτος αγωνία, καθώς αντιλαμβάνεται πως κάποιοι, με πρόσχημα την Ρωσία, οδηγούν την επιχειρηματικότητα στον αφανισμό για να φέρουν κάτι άλλο, το οποίο θα ελέγχουν απόλυτα, ο Γερμανός επιχειρηματίας προέτρεψε το Βερολίνο να σταματήσει να στέλνει όπλα στην Ουκρανία

«Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σταματήσουμε αυτή τη σύγκρουση και όχι να την παρατείνουμε συνεχώς με όπλα», υπογράμμισε και συνέχισε:

«Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να μιλήσουμε και με την Αμερική, γιατί οι Αμερικανοί προσπαθούν πάντα να κάνουν τα πάντα για να παρατείνουν αυτή την σύγκρουση, και απλώς κάνουν τη δουλειά τους. Εφόσον η Αμερική έχει προβλήματα με την Κίνα, δεν θέλουν η Κίνα να είναι μεγαλύτερη και ισχυρότερη, και φυσικά η Ρωσία δεν θα έπρεπε να δυναμώσει. Γι’ αυτό δεν ήταν προς το συμφέρον της Αμερικής να κάνουμε επιχειρηματικές συναλλαγές με την Ρωσία. Γιατί τότε, η Ρωσία θα γινόταν οικονομική δύναμη μαζί με την Γερμανία».

«Αλλά τώρα όλη αυτή η κατάσταση αποδυναμώνει την Ευρώπη, γιατί δεν είναι μόνο η Γερμανία, αλλά ολόκληρη η Ευρώπη έχει αποδυναμωθεί οικονομικά», κατέληξε.

Οι επιχειρηματίες βλέπουν την γάγγραινα της από-ανάπτυξης να κλείνει όλες τις επιχειρήσεις, καθώς ο κόσμος που έρχεται ΔΕΝ ΘΑ έχει επιχειρήσεις, αλλά μία ΜΗΤΡΙΚΗ ΥΠΕΡ-ΕΤΑΙΡΕΙΑ που θα τροφοδοτεί τις κοινότητες τον ανθρώπων με τα άκρως απαραίτητα, τα οποία θα ορίζει η εξουσία (λεπτομέρειες ΕΔΩ για το τι έρχεται στις ζωές όλων).

Δείτε το βίντεο:

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί