Γάλλος πολιτικός κοντά σε Μιτεράν και Σαρκοζί ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ τον Λιακόπουλο: Ο κόσμος θα πει ΝΑΙ στην ΧΟΥΝΤΑ, vid

Προφητικό βίντεο

Ο Jacques José Mardoché Attali είναι Γάλλος οικονομικός και κοινωνικός θεωρητικός , συγγραφέας, πολιτικός σύμβουλος και ανώτερος δημόσιος υπάλληλος, ο οποίος υπηρέτησε ως σύμβουλος του Προέδρου Φρανσουά Μιτεράν από το 1981 έως το 1999.

Ήταν ο πρώτος επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Τράπεζας για την Ανασυγκρότηση και την Ανάπτυξη από το 1991 έως το 1993. Το 1997, μετά από αίτημα του υπουργού Παιδείας Claude Allègre πρότεινε μια μεταρρύθμιση του συστήματος πτυχίων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Από το 2008 έως το 2010, ηγήθηκε της κυβερνητικής επιτροπής για το πώς να πυροδοτήσει την ανάπτυξη της γαλλικής οικονομίας, υπό τον Πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί.

Μεταξύ άλλων έχει δηλώσει σε παλαιότερο προφητικό βίντεο:

«Θα έχουμε την απαρχή τεράστιων συγκρούσεων, οι οποίες θα μεταφράζονται ταυτόχρονα σε συγκρούσεις αλλά επίσης σε ένα αίτημα για τάξη, ένα αίτημα για ασφάλεια, ένα αίτημα για δικτατορία!!!!

Η δημοκρατία θα αμφισβητηθεί. Η δημοκρατία θα απειληθεί. Και αυτό που παρατηρούμε σήμερα να αυξάνεται με τα θρησκευτικά κινήματα δεν είναι παρά μόνο μια πολύ μικρή αναγγελία αυτού που έρχεται.

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα πουν: ‘Κατά βάθος η δημοκρατία δεν είναι ίσως το καλύτερο σύστημα, αφού δεν μας προστάτεψε ενάντια σ’ αυτό το χάος’

Και θα πει ο κόσμος: ”Ίσως έχουμε περισσότερο ανάγκη την ασφάλεια από την ελευθερία, συνεπώς η δικτατορία είναι μολαταύτα καλύτερη από την δημοκρατία.”

Και οι τεχνολογίες επιτρέπουν σήμερα τα μέσα ώστε να βάλουμε την παρακολούθηση πάνω από την ελευθερία».

Δείτε το βίντεο:

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί