Γ.Γ. Πληροφοριακών Συστημάτων: Υψηλά τα ποσοστά αποδοχής του εμβολιασμού

Ο Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης, Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος, διαβεβαίωσε πως τις επόμενες ημέρες οπότε θα κληθούν να παραλάβουν τα self test κι άλλες κατηγορίες εργαζομένων,


όπως για παράδειγμα όσοι εργάζονται στο λιανεμπόριο και τα ΜΜΜ, το σύστημα θα είναι έτοιμο για την προτεραιοποίηση τους, ενώ αναφέρθηκε και στους εμβολιασμούς.

Όπως είπε μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία όπως έγινε με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς και κάθε ομάδα πληθυσμού θα μπορεί να πάρει το self test που δικαιούται μέσω της πλατφόρμας, μόνο με την προσκόμιση του ΑΜΚΑ.

Σε ότι αφορά τον εμβολιασμό και το φαινόμενο που έχει παρατηρηθεί κάποιοι πολίτες να ματαιώνουν το ραντεβού τους για να αλλάξουν εμβόλιο, είπε ότι σε γενικές γραμμές τα ποσοστά εμβολιασμού είναι πολύ υψηλά και υπάρχει αποδοχή από τους πολίτες.

Σύστησε δε στους πολίτες να μη χάνουν τη σειρά τους αφού επιλεγούν γιατί αυτό σημαίνει ότι κάποιος άλλος θα πάρει τη θέση τους.

(iefimerida – φωτο: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί