• Αρχική
  • Άρθρα
  • Φωτογραφία ΣΟΚ από τις ΗΠΑ – Αναλαμβάνει δράση η FEMA (ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτογραφία ΣΟΚ από τις ΗΠΑ – Αναλαμβάνει δράση η FEMA (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα πλαστικά «φέρετρα» ίσως δώσουν την «λύση»...

Ανατριχιαστική φωτογραφία ενός φορτηγού ψυγείου, το οποίο μετατράπηκε σε αυτοσχέδιο νεκροτομείο για θύματα του νέου κορωνοϊού.

Την φωτογραφία ανάρτησε νοσηλευτής νοσοκομείου της Νέας Υόρκης.

Σημειώνεται πως οι πολλοί νεκροί οφείλονται στον ελλιπή εξοπλισμό και χώρο των νοσοκομείων, καθώς οι εγκαταστάσεις Υγείας αδυνατούν να εξυπηρετήσουν μεγάλο αριθμό ασθενών. Ο κορωνοϊός, παρότι αξιοποιείται για να εφαρμοστούν μέτρα χούντας, είναι αληθινός και προσβάλλει άτομα.

Γίνεται λόγος για χιλιάδες νεκρούς στην Νέα Υόρκη και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που βρίσκεται στην εμπροσθοφυλακή ζει καθημερινά με την αγωνία της μόλυνσης από τον ιό.

Ένα άτομο, που ζήτησε να μην κατονομαστεί, αποκάλυψε στο Buzzfeed News ότι τράβηξε την φωτογραφία την ώρα που τέλειωνε η βάρδια του στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η φωτογραφία των θυμάτων του κορωνοϊού κάνει το γύρο του διαδικτύου! Δείχνει ένα φορτηγό-ψυγείο παρκαρισμένο στο χώρο των ασθενοφόρων του νοσοκομείου γεμάτο με τις σορούς ανθρώπων που νόσησαν από τον κορωνοϊό, σύμφωνα με τον νοσηλευτή.

Στις ΗΠΑ έχει ήδη αναλάβει δράση η FEMA, η οποία δεν αποκλείεται να κληθεί σύντομα να χρησιμοποιήσει τα πλαστικά «φέρετρα», τα οποία φυλάει τώρα για καιρό.

;Άλλωστε, οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν χθες ότι προετοιμάζουν την αποστολή στρατιωτικού προσωπικού νεκροτομείου από την FEMA, στην Νέα Υόρκη, στο πλαίσιο της συνολικής αντίδρασης της αμερικανικής κυβέρνησης στην πανδημία του κορωνοϊού.

«Έχουμε λάβει την ανάθεση αποστολής από τη FEMA (την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών) για την αποστολή ομάδας προσωπικού νεκροτομείου στη Νέα Υόρκη και βρισκόμαστε στη διαδικασία της επιλογής προσωπικού» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο υποστράτηγος Τζεφ Ταλαφιέρο υποδιευθυντής επιχειρήσεων στο Μεικτό Επιτελείο των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.

Η FEMA (Federal Emergency Management Agency, Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών) είναι ένας οργανισμός που χρησιμοποιείται σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, ενώ έχει την εξουσία να αναλάβει την διακυβέρνηση των Η.Π.Α., παραβλέποντας τις εξουσίες του Προέδρου και το Σύνταγμα, σε περίπτωση ειδικών καταστάσεων.

Έχει την εξουσία να κηρύξει δηλαδή ακόμα και δικτατορία.

ΦΩΤΟ screenshot

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •