Εξελίξεις στον πλανήτη: Ο ρόλος που αναλαμβάνει η Ρωσία (video)

Έρχεται για όλους...

Προκειμένου να υπάρξει παγκόσμια κυβέρνηση ή συγκυβέρνηση, προκειμένου να επιβληθεί ψηφιακό καθεστώς ταυτοποίησης, συναλλαγών και ελέγχου στους κατοίκους του πλανήτη, οι χώρες πρέπει να συνενωθούν σε μεγάλα τραστ κρατών ή σε συμμαχικές ομάδες, προκειμένου στο τέλος να συμφωνηθεί ένα κέντρο εξουσίας και διαχείρισης (ή και δύο Ανατολής-Δύσης)!

Μετά την οικονομία και την πολιτική, σύμφωνα με την οποία χώρες συνενώνονται σε υπεροργανισμούς (βλ. Ευρωπαϊκή Ένωση, BRICS), έρχεται και ο φόβος για την τρομοκρατία, με βάση τον οποίο θα προταθούν κοινά μέτρα αστυνόμευση στα κράτη του πλανήτη!

Και επειδή η Δύση έχει γίνει πλέον μισητή στην Ανατολή, η Ρωσία έχει αναλάβει, για δικά της συμφέροντα, ηγετικό ρόλο προς αυτή την κατεύθυνση!

Η Ρωσία, όπως μεταδίδεται, συνεργάζεται στενά με την Ινδονησία και άλλες χώρες της Ένωσης Εθνών της Νοτιοανατολικής Ασίας για την καταπολέμηση της απειλής της τρομοκρατίας, σύμφωνα με τον μόνιμο εκπρόσωπο της Ρωσίας στο ASEAN (Ένωση Χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας).

Γενικά, υπάρχει τεράστια κινητικότητα παγκοσμίως και προσπάθεια να βρεθεί παγκόσμια λύση στον πλανήτη με «εργαλείο» την τεχνολογία!

Όλοι οι άνθρωποι θα πρέπει να αποδεχθούν την πρόοδο και να «ενωθούν» με το σύστημα, όπως όλα δείχνουν, της τεχνητής νοημοσύνης, προκειμένου να μπορούν να ταυτοποιούνται άμεσα!

Ένα σημαντικό σκέλος της πρόσφατης συνέντευξης Πούτιν/Τάκερ ήταν το σημείο, στο οποίο δεν δόθηκε πολλή σημασία, όπου ο Πούτιν δείχνει με τα χέρια του την εμφύτευση μικροτσίπ που έκανε ο Έλον Μασκ στον ανθρώπινο εγκέφαλο!

Όπως δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Ο Έλον Μασκ έχει ήδη εμφυτεύσει τσιπάκι μέσα στον εγκέφαλο των ανθρώπων! Νομίζω ότι ο Έλον Μασκ δεν μπορεί να σταματήσει. Θα κάνει ό,τι κρίνει σκόπιμο. Ωστόσο, θα πρέπει να βρείτε μια κοινή γλώσσα μαζί του. <…> θα πρέπει να καταλήξετε σε συμφωνία μαζί του, γιατί αυτή η διαδικασία πρέπει να επισημοποιηθεί και να υπόκειται σε ορισμένους κανόνες». 

Επομένως, ο Πούτιν δεν αντιτάχθηκε στην εμφύτευση μικροτσίπ σε ανθρώπους, η οποία θα βοηθήσει ΚΑΙ στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας!

Αντιθέτως είπε πως οι διεθνιστές θα πρέπει να βρουν κοινή γλώσσα μαζί του, προκειμένου να επιτευχθεί, προφανώς, μία παγκόσμια συνεννόηση πάνω σε αυτή την τεχνολογία!

Θυμηθείτε ξανά το απόσπασμα:

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί