• Αρχική
  • Άρθρα
  • Έβγαλαν το «κατηγορητήριο»! «Υπεύθυνοι για νέες μεταλλάξεις και για την αποτυχία των εμβολίων όσοι τα αρνούνται» – ΒΙΝΤΕΟ

Έβγαλαν το «κατηγορητήριο»! «Υπεύθυνοι για νέες μεταλλάξεις και για την αποτυχία των εμβολίων όσοι τα αρνούνται» – ΒΙΝΤΕΟ

Έρχεται σκληρό ροκ από το φθινόπωρο.

Στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά βρέθηκε καλεσμένος ο Διευθυντής ΜΕΘ Νοσοκομείου «Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος, μιλώντας μεταξύ άλλων για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών και τα πιθανά κίνητρα που θα πρέπει να δοθούν.

Έχοντας ανέκαθεν πιο «σκληροπυρηνική» στάση απέναντι σε όσους δεν εμβολιάζονται ή δεν κάνουν τεστ, ο κ. Καπραβέλος κατηγόρησε ευθέως τους ανεμβόλιαστους πως ευθύνονται για τις νέες μεταλλάξεις του κορωνοϊού (που ΘΑ προκύψουν), καθώς επίσης και για την αποτυχία των εμβολίων να καταστείλουν την πανδημία.

Είναι ίσως η πρώτη φορά που ακούμε με τέτοιο στόμφο και πάθος έναν ειδικό στην ελληνική τηλεόραση να καταφέρεται κατά των πολιτών που ΕΛΕΥΘΕΡΑ δεν εμβολιάζονται.

Σε άλλο σημείο της θυελλώδους παρέμβασής του σημείωσε πως δεν τίθεται κανένα θέμα περί «δημοκρατικών δικαιωμάτων» για όσους επιλέξουν να μην εμβολιαστούν, κάνοντας λόγο για «αντικοινωνικές συμπεριφορές».

«Ξέρετε ποια είναι η αγωνία μας εμάς στην εντατική; Mη δούμε εμβολιασμένο και με τις δύο δόσεις να εισέρχεται σε κρίσιμη κατάσταση και να πεθαίνει στη μονάδα μου! Αυτό θα σημάνει και το τέλος των εμβολίων. Δεν είναι δημοκρατικό δικαίωμα κάποιος να μην εμβολιάζεται. Είναι μία αντικοινωνική συμπεριφορά και πρότυπο προς αποφυγή»: