Έλληνας δημοσιογράφος αναπαράγοντας τον Ζελένσκι: «Ρώσοι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ, χτύπησαν εμπορικό με παιδιά», η αλήθεια όμως είναι άλλη vid

Σε ένα εμπορικό που τελικά ενδέχεται να ήταν...ΚΛΕΙΣΤΟ!

Όπως αναφέραμε προηγουμένως σε άρθρο μας, οργιάζει η προπαγάνδα σχετικά με άλλο ένα στοχευμένο πυραυλικό χτύπημα της Ρωσίας κατά στρατιωτικού στόχου.

Πλέον ακόμα και διεθνή πρακτορεία, μετά τη σωρεία ουκρανικών ψεμάτων τους τελευταίους μήνες αλλά και την κατακραυγή του κόσμου, έχουν αρχίσει να είναι πιο…επιφυλακτικά στη μετάδοση των πληροφοριών από το ουκρανικό μέτωπο.

Αυτά όμως δεν ισχύουν για την Ελλάδα!

Εδώ με κάθε ευκαιρία τα μεγάλα ΜΜΕ και οι πολιτικοί, έχοντας ως αυθεντία τα λεγόμενα της ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ της Νέας Τάξης Ζελένσκι βρίζουν τους Ρώσους και αναπαράγουν τα FAKE NEWS του Κιέβου με χαρακτηριστική ευκολία.

Για τη χθεσινή πυραυλική επίθεση σε αποθήκη γεμάτη ΔΥΤΙΚΑ όπλα, που επίτηδες οι Ουκρανοί είχαν βάλει δίπλα σε εμπορικό κέντρο στην πόλη Κρεμεντσούκ, οι Έλληνες δημοσιογράφοι βιάστηκαν από το μένος τους να μιλήσουν για “αληταράδες Ρώσους” που…χτυπούν εμπορικά γεμάτα οικογένειας και παιδιά!

Επικαλούνταν μέχρι και τα εξωφρενικά ψέματα του Ζελένσκι για 1.000 σε ένα εμπορικό κέντρο που οι Ρώσοι σήμερα λένε επίσημα πως δεν ήταν σε λειτουργία!

Το απόσπασμα που ακολουθεί είναι χαρακτηριστικό:

Δείτε τώρα και την άλλη άποψη, διότι κανένας δεν είναι τόσο ηλίθιος για να ξοδέψει πυραύλους ακριβείας για να χτυπήσει παιδάκια. Μπορεί αν θέλει, να στείλει τον κυρ Βαγγέλη τον περιπτερά με ένα σπίρτο, για να βάλει φωτιά στο εμπορικό κέντρο.

Οι Ρώσοι χτύπησαν τεράστιες αποθήκες δίπλα στο εμπορικό κέντρο, όπου κλασικά οι Ουκρανοί αποθήκευσαν τεράστιες ποσότητες στρατιωτικού υλικού που τους έστειλαν οι πολεμοκάπηλοι του ΝΑΤΟ.

(φωτο:intime)

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί