Έβαλε τα… καλά του και έκανε ΝΕΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ο Σβαμπ: Φτιάχνουν άλλον κόσμο – ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τι δήλωσε από το Πανεπιστήμιο της Καμπότζης...

Πρόσφατα έγινε η απονομή του Επίτιμου Διδακτορικού Διπλώματος στον Καθηγητή Klaus Schwab, στο Πανεπιστήμιο της Καμπότζης!!!

Θα τον δείτε ντυμένο στα επίσημα να κάνει ακόμα περισσότερες ανακοινώσεις για αυτά που περιμένουν όλους μας και έχει αναλύσει με κάθε λεπτομέρεια ο Δημοσθένης Λιακόπουλος στην νέα τριλογία.

Μεταξύ άλλων ειπώθηκε από τον Σβαμπ και την… παρέα του εκεί στο πανεπιστήμιο:

«Το σύνθημα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ είναι: ”Αφοσιωμένοι στη βελτίωση της κατάστασης του πλανήτη”.

Οι εταιρείες πρέπει να αναγνωρίσουν την εταιρική τους ευθύνη απέναντι στην κοινωνία ως σύνολο (σ.σ. Θα είναι κοινωνικές όχι πια κερδοφόρες).

Συνεπώς, πρέπει να αναγνωρίσουν ότι οι ενέργειές τους έχουν άμεσο και έμμεσο αντίκτυπο στους άλλους συμπεριλαμβανομένου μέσω των συνεπειών στο φυσικό και στο κοινωνικό περιβάλλον.

Έτσι, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στοχεύει να φέρει κοντά όχι μόνο τους ηγέτες κυβερνήσεων και επιχειρήσεων αλλά επίσης εκπροσώπους από την κοινωνία των πολιτών συμπεριλαμβανομένων των ΜΚΟ, οι οποίες μαζί με την επόμενη γενιά της νεολαίας είναι επίσης ενδιαφερόμενοι για το μέλλον της μοίρας του πλανήτη συνολικά και των διαφόρων κοινοτήτων μας εντός αυτού (σ.σ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ).

Για να γίνεις ένας επιχειρηματίας, για να γίνεις ένας μεταρρυθμιστής δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι ανεξάρτητος. Μπορείς να το κάνεις μέσα σε υπάρχοντες οργανισμούς.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω την τεχνολογία; Και νομίζω πως αυτή είναι η ερώτηση που όλοι πρέπει να θέτουμε με την εμφάνιση τόσων πολλών τεχνολογιών στους εαυτούς μας συνεχώς.

Πώς θα μπορούσε αυτή η τεχνολογία να αλλάξει αυτά που παράγουμε, αυτά που καταναλώνουμε, τον τρόπο που επικοινωνούμε; Έτσι, αναρωτιόμουν: ”Πώς μπορεί αυτή η τεχνολογία (το Metaverse) να επηρεάσει έναν πολύ παραδοσιακό οργανισμό όπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ;” Και είπα: ”Ο αντίκτυπος θα μπορούσε να ‘ναι τεράστιος επειδή στο μέλλον οι άνθρωποι μπορεί να ταξιδεύουν λιγότερο προκειμένου να μην μολύνουν το περιβάλλον, προκειμένου να συναντιούνται με πολύ ευκολότερους τρόπους (σ.σ. ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ. ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΛΟΓΙΑ).’

Δείτε τα βίντεο:

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί