Έτσι ξαφνικά θα «σβήνουν» το αυτοκίνητό σου!!! Διάταξη ΣΟΚ στις ΗΠΑ προκαλεί διεθνή ανησυχία, vid

Τι ακριβώς θέλουν να κάνουν με την τεχνολογία;;;

To Μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών, Thomas Massie, προσπάθησε να περάσει μια τροπολογία για να εμποδίσει μια διάταξη “kill switch” που απαιτεί όλα τα νέα οχήματα που πωλούνται μετά το 2026 να είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία που μπορεί να τα απενεργοποιήσει αυτόματα!!!

Τι κόσμο ετοιμάζουν με την βοήθεια της τεχνολογίας, η οποία σίγουρα ωφελεί, αρκεί να μην πέσει στα λάθος χέρια! Και δυστυχώς, κατά τα φαινόμενα, έχει πέσει! Άραγε όλα αυτά θα έρθουν και στα μέρη μας;;;

Η τροπολογία του Massie για την εξάλειψη της διάταξης απορρίφθηκε από την Βουλή των Αντιπροσώπων με ψήφους 229-201.

Όπως αναφέρει ο βουλευτής:

«Για την τρίτη τροπολογία μου, -κράτησα το καλύτερο για το τέλος. Γνωρίζω ότι είστε όλοι σας ενθουσιασμένοι με αυτό.

Το ονομάζουμε “Τροποποίηση του διακόπτη (ασφαλείας)”.

Το άρθρο 24220 του νόμου για επενδύσεις σε θέσεις εργασίας υποδομής, απαιτεί  όλα τα οχήματα που κατασκευάζονται πρόσφατα, να είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία παρακολούθησης της απόδοσής σας κατά την οδήγηση και να αποτρέπουν την λειτουργία του οχήματος, εάν το αυτοκίνητο κρίνει ότι δεν κάνετε  πολύ καλή δουλειά στην οδήγηση!

Και ανησυχώ λίγο για αυτό. Το δικό μου αυτοκίνητο έχει τέτοια τεχνολογία που μου λέει ότι πρέπει να πάρω καφέ ή κάτι (για να ξυπνήσω).

Αλλά το να επιτρέπει στο αυτοκίνητο να απενεργοποιηθεί μόνο του, πιστεύω ότι είναι ενοχλητικό.

Δεν έχουμε πολύ χρόνο. Αυτό υποτίθεται ότι θα εφαρμοστεί μέχρι το 2026. Και δεν ξέρω για όλους εσάς, αλλά  θα ήθελα να ξέρω πότε (μπορώ) να βάλω την οικογένειά μου στο αυτοκίνητο για να κάνουμε ένα ταξίδι κάπου, χωρίς να με αποκλείσει το αυτοκίνητο»!

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί