Έτσι ΚΑΤΑΝΤΗΣE πατέρας δύο παιδιών μετά το εμβόλιο! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!!! Vid

Σαν να μην έφτανε η κατάστασή του του είπαν να κάνει και δεύτερη δόση, γιατί δεν αποδεικνύεται πως αυτό που έπαθε, προκλήθηκε από το εμβόλιο…

Ένας πατέρας δύο παιδιών από τον Καναδά, ο Ross Wightman διαγνώστηκε με σύνδρομο Guillain-Barré πέρυσι μετά την πρώτη του δόση του εμβολίου AstraZeneca COVID-19.

Ο Γουάιτμαν έλαβε την πρώτη του δόση του εμβολίου AstraZeneca για τον COVID-19 τον Απρίλιο του 2021. Μέσα σε λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό, εμφάνισε βασανιστικό πόνο στην πλάτη . Αργότερα ένιωσε μυρμήγκιασμα στο πλάι του προσώπου του, το οποίο εξελίχθηκε σε παράλυση από τη μέση και κάτω. Αυτό τον άφησε ανίκανο να περπατήσει.

«Με χτύπησε σκληρά αμέσως. Είχα την παράλυση από την μέση και κάτω, πλήρη παράλυση προσώπου. Είχα πρόβλημα με το μάσημα και την κατάποση», δήλωσε.

Ο Wightman μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί του διέγνωσαν  σύνδρομο Guillain-Barré (GBS) , μια κατάσταση που επηρεάζει το νευρικό σύστημα. Πέρασε συνολικά δύο μήνες στο νοσοκομείο.

Παρόλο που είχε μια σοβαρή ανεπιθύμητη αντίδραση στο εμβόλιο του AstraZeneca , ένας ιατρός αξιωματικός υγείας που εξέτασε την περίπτωση του Wightman είπε ότι δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για εξαίρεση εμβολίου, καθώς δεν μπορούσαν να αποδείξουν ότι η διάγνωσή του με GBS προκλήθηκε από τον εμβολιασμό. Σαν να μην έφτανε αυτό, του είπαν στην συνέχεια να κάνει μια δεύτερη δόση είτε του εμβολίου Pfizer είτε του Moderna.

Ο Wightman αυτή την στιγμή υποβάλλεται σε φυσιοθεραπεία για να ανακτήσει την κίνηση και το βάρος του.

«Δεν μπορώ να παρακολουθήσω τα παιδιά μου να παίζουν μπέιζμπολ, δεν μπορώ να τα παρακολουθήσω να κάνουν πατινάζ στον πάγο. Πονάω», λέει.

Δείτε το ρεπορτάζ:

ΦΩΤΟ Pixabay/screenshot

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί