Έτσι ετοιμάζουν τους πολιτικούς ηγέτες των χωρών! ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Απλά δείτε…

Ένα βίντεο που διέρρευσε από μια εκπαιδευτική συνεδρία για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) Young Global Leaders – Νέοι Παγκόσμιοι Ηγέτες (YGL) αποκαλύπτει, σύμφωνα με ΜΜΕ, την έντονη κατήχηση που υφίστανται οι νεοσύλλεκτοι προτού τοποθετηθούν σε θέσεις επιρροής στην πολιτική, εταιρική και στα ΜΜΕ.

Ποιοι είναι οι νέοι παγκόσμιοι ηγέτες του WEF; Μερικά ονόματα του παρελθόντος κάνουν «μπαμ», όπως οι Peter Thiel, Emmanuel Macron, Leo Varadkar, Ibram X. Kendi, Leanna Wen, Mark Zuckerberg, Justin Trudeau και Angela Merkel, μεταξύ άλλων. Από το WEF έχει βραβευτεί και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης το 2017, ο Klaus Schwab σημείωσε ότι αρκετοί παγκόσμιοι ηγέτες υπήρξαν Νέοι Παγκόσμιοι Ηγέτες, συμπεριλαμβανομένης της τότε Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ. Ο Σβαμπ είχε προσθέσει ότι «είμαστε πολύ περήφανοι» για την «νέα γενιά», η οποία σήμερα δίνει και θα δώσει ρέστα υπέρ του διεθνισμού!

Στο παρακάτω βίντεο του WEF Young Global Leaders, ο οικοδεσπότης δηλώνει: “Σας επιλέγουμε, σας συνδέουμε όλους μαζί στις συγκεντρώσεις μας, γιατί θέλουμε να σας μεταμορφώσουμε. Σας επιλέγουμε επειδή είστε εξαιρετικοί ηγέτες, αλλά πιστεύουμε ότι έχετε την δυνατότητα να είστε ακόμα καλύτεροι».

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-KEYSTONE

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί