Ετοιμάζουν τις ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΜΑΖΕΣ;;; Μαζική διαδήλωση «ελευθερίας»: Ένα εκατομμύριο Ευρωπαίοι θα κατέβουν στις Βρυξέλλες στις 23 Ιανουαρίου – ΒΙΝΤΕΟ

Περίεργα πράγματα αν μη τι άλλο...

Στις 23 Ιανουαρίου, μια μαζική διαδήλωση για την ελευθερία, την δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες.

Άνθρωποι από όλη την Ευρώπη που διαφωνούν με τους περιορισμούς υγείας που επιβάλλονται στο κοινό ενόψει της πανδημίας του Covid θα συγκεντρωθούν ειρηνικά το απόγευμα της Κυριακής στη βελγική πρωτεύουσα. Είναι μια πρωτοβουλία της Europeans United, μιας ομάδας με επικεφαλής τον Tom Meert. Στη mega διαμαρτυρία συμμετέχουν περισσότεροι από 560 οργανισμοί από όλη την Ευρώπη.

Η ιδέα για το EuropeansUnited προέκυψε όταν άνθρωποι από διαφορετικά υπόβαθρα κάθισαν μαζί με στόχο να ξεκινήσουν μια δημόσια συζήτηση: επιχειρηματίες, νοσηλευτές, γιατροί, επιστήμονες, δημόσιοι υπάλληλοι, φοιτητές, όπως το λες, από όλα τα κοινωνικά στρώματα.

«Το κύριο αίτημα μας είναι να εισαχθούν έκτακτα μέτρα με δημοκρατικό και ισορροπημένο τρόπο», έγραψε η EuropeansUnited στον ιστότοπό της και συνέχισε:

«Για πάρα πολύ καιρό, οι κυβερνήσεις μας λαμβάνουν παράνομα μέτρα που περιορίζουν την ελευθερία μας. Με την δικαιολογία μιας παγκόσμιας πανδημίας, προτείνουν νόμους μετά νόμου χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τα ανθρώπινα δικαιώματα ή τα συντάγματα. Σχεδόν όλες οι δημοκρατικές μας αξίες απειλούνται. Σχεδόν φαίνεται ότι η χειρότερη ασθένεια που εισαγάγαμε από την Κίνα δεν ήταν ο ιός, αλλά ο ολοκληρωτισμός.

Όταν το μεγαλύτερο κοινοβούλιο του κόσμου δεν ακούει πλέον τον κόσμο, ο λαός έρχεται στους ηγέτες του. Η αλήθεια είναι, ωστόσο, ότι προτιμάμε να μην διαδηλώνουμε. Είμαστε στην πρώτη γραμμή, αλλά είμαστε επίσης απλοί άνθρωποι: φοβόμαστε την αστυνομία, φοβόμαστε τα πρόστιμα και με μια υγιή δόση φόβου και απέχθειας για κάθε μορφή βίας. Έχουμε επίσης πολλά να χάσουμε και προτιμάμε να μείνουμε σπίτι. Ωστόσο, συνειδητοποιούμε ότι σταδιακά ολισθαίνουμε σε ένα ολοκληρωτικό κράτος που απειλεί να ριζοσπαστικοποιηθεί περαιτέρω και να γίνει όλο και πιο καταστροφικό στην πορεία. Αυτή είναι μια εξέλιξη στην οποία δεν θέλουμε να είμαστε μέρος. Για να ακουστεί λοιπόν η φωνή μας, δεν βλέπουμε άλλο τρόπο από το να βγούμε στους δρόμους».

Η διαδήλωση έχει τραβήξει την προσοχή των ηγετών σε όλη την Ευρώπη.

Αρχίζουν να συγκεντρώνονται οι ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΜΑΖΕΣ που θα ζητήσουν ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΩΤΗΡΑ για «τιμωρήσει» τους πολιτικούς;;; Θα αξιοποιήσουν την ευκαιρία οι διεθνιστές για να φέρουν την Μεγάλη Επανεκκίνηση ως «λύση» στην χούντα των πολιτικών;;;

Το el.gr θα παρακολουθεί το θέμα.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί